Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στην ολική ανακατασκευή μιας Lamborghini Miura προέβη η φίρμα μέσω του τμήματος της Polo Storico, προσφέροντας ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

Τα βλέμματα των παρευρισκομένων στο Salon Retromobile στο Παρίσι συγκέντρωσε μία βραβευμένη Lamborghini Miura.

Η διαδικασία αποκατάστασης της Miura διήρκησε για 10 περίπου μήνες.

Miura του 1970 σαν καινούργια

1.901 Επισκέψεις στο άρθρο (12/2/2018)

Στην ολική ανακατασκευή μιας Lamborghini Miura προέβη η φίρμα μέσω του τμήματος της Polo Storico, προσφέροντας ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

Τα βλέμματα των παρευρισκομένων  στο Salon Retromobile στο Παρίσι συγκέντρωσε μία βραβευμένη Lamborghini Miura, η οποία ανακατασκευάστηκε από το τμήμα της ιταλικής φίρμας Polo Storico.
 
Το μοντέλο του 1970 με αριθμό πλαισίου 3264, έλαβε την εκτεταμένη φροντίδα των ανθρώπων τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων τα ηλεκτρικά, τα φρένα και το σύστημα ψύξης, μέχρι να πάρει στο αμάξωμα το πράσινο ανοιχτό χρώμα το οποίο και ονομάζεται «Verde Scandal».
 
Η διαδικασία αποκατάστασης της Miura διήρκησε για 10 περίπου μήνες και ολοκληρώθηκε τον περασμένο Αύγουστο, δίνοντας της μάλιστα το πρώτο βραβείο στο Lamborghini & Design Concorso dEleganza στο Neuchâtel της Ελβετίας που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο.
 
Ωστόσο το συγκεκριμένο μοντέλο δεν είναι το μόνο που παρουσίασε το συγκεκριμένο τμήμα στο φετινό Salon Retromobile, καθώς το αμάξωμα μιας Lamborghini Countach LP400 του 1976 συνόδευσε την Miura, όντας βαμμένο σε κίτρινο χρώμα, ενώ λίγο πιο δίπλα ήταν ένα μέρος του δωδεκακύλινδρου κινητήρα 4.0 λίτρων, για τον οποίο η Lamborghini Polo Storico ανακοίνωσε πως κατασκευάζει  νέες κεφαλές, σύμφωνα με τα αρχικά σχέδια του 1965.    

Hyundai
OPEL