Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η μοναδική Ferrari 212 Inter βρίσκεται προς πώληση.

Η μοναδική Ferrari 212 Inter, είναι σχεδιασμένη από την Ghia.

Το ιταλικό μοντέλο παρουσιάστηκε αρχικά στο 1952 Auto Salon του Παρισιού.

Μοναδική Ferrari 212 Inter προς πώληση

2.427 Επισκέψεις στο άρθρο (3/4/2018)

Μια ιστορική μοναδική Ferrari, η οποία θα λέγαμε πως δεν θυμίζει σε τίποτα τα ιταλικά supercar βρίσκεται προς πώληση.

Αυτή η μοναδική Ferrari 212 Inter, η οποία είναι σχεδιασμένη από την Ghia και «κουβαλάει» τη δική της ιστορία, ψάχνει τον επόμενο ιδιοκτήτη της.
 
Το ιταλικό μοντέλο παρουσιάστηκε αρχικά στο 1952 Auto Salon του Παρισιού και μέσα στα πολλά βλέμματα που συγκέντρωσε, τράβηξε και αυτό του τότε προέδρου της Αργεντινής, Juan Perón. Μάλιστα οι φήμες λένε πως ο Perón, λίγο καιρό μετά το θάνατο της συζύγου του, Evita, αγόρασε το αυτοκίνητο και το έφερε στη χώρα του τάνγκο.
Το 1973 η 212 Inter αγοράστηκε από έναν Ιταλό που έμενε μόνιμα στο Μπουένος Aιρες, όπου και ξαναπωλήθηκε το 1987 για να περάσει από ένα εκτεταμένο ρετουσάρισμα τρία χρόνια αργότερα. Έκτοτε η πανέμορφη Ferrari έχει κερδίσει πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της δεύτερης θέσης στο Pebble Beach Concours dElegance και πλέον όποιος επιθυμεί να γίνει ο επόμενος ιδιοκτήτης της καλείται να δώσει ένα ποσό κοντά στα 1.6 εκατομμύρια δολάρια (περίπου 1.300.000 ευρώ).
 
Τέλος όπως αναφέρει ο πωλητής το μοντέλο λέγεται πως είναι σε άριστη κατάσταση τόσο στο εσωτερικό και το εξωτερικό, όσο και μηχανικά αναφέροντας πως ο Colombo V12 κινητήρας της φίρμας συνεχίζει να έχει εξαιρετικό ήχο.   

Toyota
NISSAN