Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Oι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο πως η νέα Toyota Supra θα είναι μόνο αυτόματη.

Oι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο πως η νέα Toyota Supra θα είναι μόνο αυτόματη.

Μόνο αυτόματη η νέα Supra;

2.927 Επισκέψεις στο άρθρο (7/6/2017)

Η Toyota συνεργάζεται με την BMW και ετοιμάζουν από κοινού τις νέες Supra και Z4. Οι φανατικοί φίλοι του εμβληματικού ιαπωνικού μοντέλου, νιώθουν ήδη κάπως «άβολα» με τον «εκσυγχρονισμό» του. Πού να τους πούμε πως μάλλον η νέα Supra θα είναι μόνο αυτόματη…

Οι λάτρεις της Toyota Supra περιμένουν με ανυπομονησία τον ερχομό της νέας της εκδοχής, η οποία σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα παρουσιαστεί ως concept, μάλλον τον Οκτώβριο στην έκθεση του Τόκιο. Η έκδοση παραγωγής λέγεται πως θα λανσαριστεί προς τα τέλη του επόμενου έτους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως γίνεται από κοινού με τη νέα BMW Z4, ενώ υπενθυμίζουμε πως αμφότερα τα μοντέλα θα κατασκευάζονται από την Magna Steyr στο εργοστάσιό της στο Γκρατς της Αυστρίας. Η αλήθεια είναι πως οι πιο «φανατικοί» φίλοι της Supra έχουν ήδη κάποιους ενδοιασμούς που απορρέουν από τη συνεργασία με την BMW και την ύπαρξη υβριδικής τεχνολογίας. Αυτούς μάλλον θα τους στεναχωρήσουμε λίγο ακόμα…
  
Βλέπετε βάσει των τελευταίων ανώνυμων εσωτερικών πηγών, αυτή καθαυτή η υβριδική τεχνολογία κάνει απαραίτητη την παρουσία αυτόματου κιβωτίου. Έτσι και αλλιώς αυτή είναι η τάση, ενώ τα μηχανικά γίνονται όλο και λιγότερο δημοφιλή. Οι ίδιες πηγές λένε πως το εν λόγω κιβώτιο θα είναι το ίδιο με αυτό της BMW Z4, ενώ φήμες λένε πως θα έχει τη δική του κλιμάκωση.
 
Η Toyota δε λέει τίποτα για την «καρδιά» της νέας Supra, αλλά οι πληροφορίες κάνουν λόγο για κινητήρα βενζίνης της BMW, συνδυασμένο με 1-2 ηλεκτρικά μοτέρ και υπερπυκνωτές για την αποθήκευση της ενέργειας. Η εν λόγω τεχνολογία μάλιστα προέρχεται από το αγωνιστικό TS030 Hybrid.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
KIA