Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Οι νέες ηλεκτρικές εκδόσεις του Smart.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι νέες ηλεκτρικές εκδόσεις του Smart.

Μόνο ηλεκτρικά Smart στις ΗΠΑ

2.737 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2017)

Η Daimler σκοπεύει με τη νέα γενιά του Smart να μπει για τα καλά στο χώρο της ηλεκτροκίνησης, καθώς δήλωσε πως από εδώ και πέρα θα κυκλοφορεί αποκλειστικά στη Βόρειο Αμερική.

Η Daimler, αφενός παρουσίασε έγκαιρα, σε σχέση με το παρελθόν, την ηλεκτρική έκδοση και αφετέρου ταυτόχρονα σε τρείς εκδόσεις. Το ForTwo σε Coupe και Cabrio, αλλά και πρώτη φορά σε πεντάθυρη έκδοση, ForFour.

Μοντέρνο και πλήρως λειτουργικό το εσωτερικό του Smart.

Μοντέρνο και πλήρως λειτουργικό το εσωτερικό του Smart.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


H Γερμανική μάρκα, ανακοίνωσε επίσημα πως η ηλεκτρική έκδοση του νέου Smart, θα κυκλοφορεί σύντομα μόνο στη Βόρεια Αμερική, δεδομένου ότι σχεδιάζει να σταματήσει την πώληση αυτοκινήτων με κινητήρες εσωτερικής καύσης στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Όλα τα μοντέλα μοιράζονται τον ίδιο ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 83 Ps και 160 Nm ροπής. Η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 130 km/h, με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας. Οι επιταχύνσεις είναι σε κάθε περίπτωση ικανοποιητικές, με το ForTwo Coupe να πιάνει τα πρώτα 100 km/h σε 11,5sec., το Cabrio σε 11,8sec. και το ForFour σε 12,5 sec..
Εξωτερικά υπάρχουν νέα λογότυπα αλλά και το σύμβολο "Ε" των ηλεκτρικών Smart.
Eσωτερικά η μεγαλύτερη διαφορά είναι ο νέος πίνακας οργάνων αλλά και οι νέες απεικονίσεις στην οθόνη πολυμέσων.

Αντίστοιχα το στροφόμετρο που βρισκόταν αριστερή από τον πίνακα οργάνων, έχει μετατραπεί σε δείκτη κατανάλωσης ενέργειας αλλά και αποθέματος στην μπαταρία.
Ο επικεφαλής της Mercedes-Benz ΗΠΑ, Dietmar Exler, δήλωσε στους αντιπροσώπους, πως οι πωλήσεις των Smart με κινητήρες εσωτερικής καύσης θα σταματήσουν το φθινόπωρο του 2017.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Skoda