Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Κλείνει την πόρτα σε βενζίνη & diesel η Uber από το 2030

Κλείνει την πόρτα σε βενζίνη & diesel η Uber από το 2030

1.529 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2022)

Αμιγώς ηλεκτρικός θα είναι ο στόλος των οχημάτων της Uber από το 2030 και έπειτα, όπως επίσημα ανακοίνωσε η εταιρεία, βάζοντας έτσι τέλος στα οχήματα με κινητήρες βενζίνης και diesel.

Τέλος σε βενζίνη-diesel από την Uber

Ένας από τους στόχους της Uber είναι να μειώσει το οικολογικό της αποτύπωμα με την υιοθέτηση ολοένα και περισσότερων οχημάτων μηδενικών εκπομπών ρύπων στον στόλο της. Έτσι, για αρχή, η εταιρεία αυτοκινήτων κοινής χρήσης επεκτείνει το πρόγραμμα Comfort Electric σε επιπλέον 15 πόλεις των ΗΠΑ, καθιστώντας το τώρα διαθέσιμο σε συνολικά 25 πόλεις στη Βόρεια Αμερική. Αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή, καθώς η Uber θέλει να γίνει πλήρως ηλεκτρική μέχρι το τέλος της δεκαετίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ευρώπη, ΗΠΑ και Καναδά μόνο ηλεκτρικά

Μάλιστα ο στόχος της Uber δεν αφορά μόνο την Αμερική αλλά και την Ευρώπη. Την είδηση αυτή επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Dara Khosrowshahi, ο διευθύνοντας σύμβουλος της Uber. «Έχουμε στόχο να είμαστε πλήρως ηλεκτρικοί στις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ευρώπη», είπε αρχικά σε Μέσα του εξωτερικού και στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως μετά από το 2030 κανένα άλλο όχημα πλην των ηλεκτρικών θα επιτρέπεται στην εταιρεία.

Παρέχει κίνητρα η Uber

Προκειμένου να παράσχει υποστήριξη στους οδηγούς που επιθυμούν να μεταβούν σε ένα ηλεκτρικό όχημα νωρίτερα από τη διορία του 2030, η Uber σχεδιάζει να δαπανήσει περίπου 800 εκατομμύρια δολάρια σε διαφορετικά κίνητρα. Προς το παρόν, η εταιρεία προσφέρει εκπτώσεις στη φόρτιση και επίσης πληρώνει στους οδηγούς οχημάτων που κινούνται με μπαταρία ένα δολάριο επιπλέον για κάθε διαδρομή που κάνουν. Επίσης, η Uber συνεργάζεται με τη Hertz, παρέχοντας τη δυνατότητα στους οδηγούς της να κάνουν μακροπρόθεσμα μισθώματα Tesla.

Πήρε την απόφαση η Uber.
- Τέλος σε βενζίνη-diesel από το 2030.
- Ευρώπη, ΗΠΑ και Καναδά μόνο ηλεκτρικά.
- Παρέχει κίνητρα για αλλαγή σε ηλεκτρικά η Uber.
Θα μπει οριστική ταφόπλακα σε βενζίνη-diesel ή πιστεύεις πως θα καταφέρουν να επιβιώσουν;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
OPEL