Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές στο νέο DS 8 Crossback

2.499 Επισκέψεις στο άρθρο (28/6/2024)
Μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές στο νέο DS 8 Crossback
3 Φωτογραφίες »

- DS 8 Crossback, βασιζόμενο στο Aero Sport Lounge, εθεάθη σε δοκιμές
- Κλέβει την παράσταση το τετράκτινο τιμόνι στο εσωτερικό
- Αμιγώς ηλεκτρικό έως 387 άλογα και χωρίς θερμικές εκδόσεις

DS 8 Crossback, βασιζόμενο στο Aero Sport Lounge, εθεάθη σε δοκιμές

H DS φαίνεται πως έχει ολοκληρώσει το DS 8 Crossback και έχει αρχίσει να το δοκιμάζει στους δημόσιους δρόμους. Το αυτοκίνητο, το οποίο έχει επιρροές από το πρωτότυπο Aero Sport Lounge θα κατασκευάζεται στο Melfi της Ιταλίας.

Κλέβει την παράσταση το τετράκτινο τιμόνι στο εσωτερικό

To αυτοκίνητο αναμένεται να μοιάζει πολύ στα πρόσφατα καινούρια μοντέλα της DS, όμως περισσότερα πράγματα είναι δύσκολο να πούμε λόγω του καμουφλάζ που καλύπτει όλο το αυτοκίνητο. Στο εσωτερικό, το αυτοκίνητο πιθανότατα θα υιοθετήσει στοιχεία από το DS 7 και θεωρείται σίγουρη η παρουσία μιας μεγάλης οθόνης infotainment και ενός πλήρους ψηφιακού πίνακα οργάνων. Ατού της θα είναι ένα νέο τιμόνι με το σήμα της DS στο χαμηλότερο τμήμα αυτού.

Αμιγώς ηλεκτρικό έως 387 άλογα και χωρίς θερμικές εκδόσεις

Το DS 8 Crossback θα βασίζεται στην πλατφόρμα STLA Medium και αναμένεται να πάρει την θέση του DS 9 σεντάν. Η Stellantis, μητρική εταιρεία της DS, βάσισε το νέο αυτοκίνητο στην «αρχιτεκτονική» των e-3008 και e-5008 της Peugeuot, κάτι που θα κάνει στο μέλλον και για το Jeep Compass. Η πλατφόρμα STLA Medium λέγεται πως θα προσφέρει αυτονομία πάνω από 700 χιλιόμετρα, ενώ θα συνδυάζεται τόσο με τετρακίνητες όσο και με πισωκίνητες εκδόσεις. Το DS 8 Crossback θα κυκλοφορήσει και σε 2 ιπποδυνάμεις, στα 218 άλογα και τα 387 PS. Θερμικές εκδόσεις δεν πρέπει να περιμένουμε.

Hyundai
Ford