ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Αρνητική στο ενδεχόμενο παραγωγής του Twingo RS είναι η Renault.

Αρνητική στο ενδεχόμενο παραγωγής του Twingo RS είναι η Renault.

Μύλος με το Twingo RS

3.167 Επισκέψεις στο άρθρο (8/8/2016)

Δείτε τι δήλωσε ο υπεύθυνος του τμήματος Renault Sport για το ενδεχόμενο δημιουργίας καυτής έκδοσης του Twingo.

Με επίσημη τοποθέτηση, το τμήμα Renault Sport ανακοίνωσε πως δεν θα υπάρξει στο μέλλον ισχυρότερο Renault Twingo. Έτσι, το Twingo GT θα παραμείνει στην κορυφή της γκάμας του μικρού γαλλικού αυτοκινήτου πόλης.
Η σχετική πληροφορία δημοσιεύθηκε από τον επικεφαλής του τμήματος Renault Sport, Patrice Ratti, ο οποίος ήταν αρνητικός στη δημιουργία ενός ισχυρότερου μοντέλου με την ονομασία Renault Twingo RS. «Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε διότι δεν υπάρχει ο απαραίτητος χώρος κάτω από το καπό για να τοποθετήσουμε κάποιον 4κύλινδρο, ο οποίος θα μπορούσε να φτάσει στους 150 ίππους», τόνισε ο Patrice Ratti. Παράλληλα υποστήριξε ότι η βελτίωση του κινητήρα που εξοπλίζει το Renault Twingo GT, θα ήταν ασύμφορο να αναβαθμιστεί. 
Συνεπώς, η κορυφαία έκδοση του αυτοκινήτου πόλης της Renault θα παραμείνει το Twingo GT, το οποίο υπενθυμίζουμε ότι κινείται με έναν 3κύλινδρο τουρμπο κινητήρα με χωρητικότητα 900 κ.εκ και απόδοση που φτάνει στους 110 ίππους. «Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που ζυγίζει λιγότερο από 1000 κιλά και ξεπερνά τους 100 ίππους», δήλωσε ο υπεύθυνος του τμήματος Renault Sport, υπενθυμίζοντας ότι το Twingo GT είναι ένα απολαυστικό αυτοκίνητο πόλης με μεγάλη ευελιξία και πολύ καλές επιδόσεις.
Κείμενο: Θοδωρής Κολονέλος

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
NISSAN