Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Σύντομα θα δούμε «ανοιχτό» NSX αλλά και μια ισχυρότερη έκδοσή του.

Σύντομα θα δούμε «ανοιχτό» NSX αλλά και μια ισχυρότερη έκδοσή του.

NSX σε νέες περιπέτειες

1.912 Επισκέψεις στο άρθρο (8/8/2016)

Η Honda σκοπεύει να αξιοποιήσει την πλατφόρμα του NSX για νέα μοντέλα. Δείτε τι σχεδιάζει για το άμεσο μέλλον.

Το νέο υβριδικό Honda NSX αποτελεί «σταθμό» στην ιστορία της ιαπωνικής φίρμας και όπως είναι λογικό, η Honda θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το συγκεκριμένο supercar.
Όπως ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο υπεύθυνος εξέλιξης του Honda NSX, Jason Bilotta, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κατασκευάστηκε αφενός για να συνεχίσει την «θρυλική» πορεία του πρώτου μοντέλου, και αφετέρου για να αποτελέσει εφαλτήριο για νέα supercars που θα προστεθούν στη γκάμα της εταιρείας. «Δεν μπορώ να κάνω εικασίες για το μέλλον, αλλά έχουμε τη δυνατότητα δημιουργίας πολλών παραλλαγών του NSX», δηλώνει χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος εξέλιξης.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι πρώτες παραλλαγές του υβριδικού supercar θα είναι η «ανοιχτή» έκδοση και μια ισχυρότερη, με πιθανή ονομασία NSX-R ή NSX Type R.
Ο Jason Bilotta αναφέρθηκε και στους αγοραστές που επιθυμούν να βελτιώσουν το supercar της Honda, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται για κάτι απλό. «Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο εξοπλίζεται με μεγάλο όγκο ηλεκτρονικών συστημάτων, συνεπώς είναι δύσκολη η επέμβαση στα μηχανικά του μέρη. Όσοι επιλέξουν να αυξήσουν την ισχύ του κινητήρα, πρέπει να γνωρίζουν ότι μπορεί να αλλοιωθεί η ισορροπία και κατ` επέκταση η οδική συμπεριφορά», ανέφερε χαρακτηριστικά. 
Το NSX είναι ένα αυτοκίνητο «διαφήμιση» για την ιαπωνική φίρμα. Ελπίζουμε στο μέλλον να δούμε πολλές εκδόσεις και νέα supercars που θα «πατούν» στην πλατφόρμα του νέου υβριδικού «θρύλου».
Κείμενο: Θοδωρής Κολονέλος

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

fiat
LEASING COURIER VS CITAN