Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Nέα Ferrari BR20: Mια ξεχωριστή GTC4Lusso για έναν μοναδικό ιδιοκτήτη
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Nέα Ferrari BR20: Mια ξεχωριστή GTC4Lusso για έναν μοναδικό ιδιοκτήτη

3.747 Επισκέψεις στο άρθρο (11/11/2021)

H Ferrari παρουσίασε τη νέα BR20, ένα one-off αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε για χάρη ενός πολύ ξεχωριστού πελάτη της ιταλικής φίρμας. Με το αζημίωτο φυσικά...

H Ferrari δίνει την δυνατότητα σε όσους πελάτες έχουν βαρύ πορτοφόλι να εξατομικεύσουν το αυτοκίνητό τους με τον τρόπο που επιθυμούν και του δώσουν τον δικό τους προσωπικό χαρακτήρα. Ένα τέτοιο αυτοκίνητο είναι η Ferrari ΒR20 που κατασκευάστηκε για χάρη ενός ειδικού πελάτη της ξεχωριστού, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στην δημοσιότητα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Βασίζεται στην GTC4Lusso αλλά μπορεί και ξεχωρίζει

Η BR20 βασίζεται στην πλατφόρμα στην GTC4Lusso, έχει καθίσματα για δύο άτομα και είναι εμπνευσμένη από τις καλλίγραμμες Ιταλίδες της φίρμας που έβγαιναν από το εργοστάσιο του Maranello τις δεκαετίες του ‘50 και του '60, συνδυάζοντας τον μυώδη σχεδιασμό της με την κομψότητα. Το μήκος του αυτοκινήτου είναι 76 χιλιοστά μεγαλύτερο σε σχέση με την GTC4Lusso, κυρίως λόγω του ανασχεδιασμένου πίσω μέρους που κάνει το αυτοκίνητο να φαίνεται πιο δυναμικό. Η BR20 εξοπλίζεται επίσης με μοναδικής σχεδίασης εμπρός φωτιστικά σώματα, ελαφρώς διαφορετική γρίλια και «πατάει» πάνω σε ειδικές 20άρες ζάντες που δεν έχει καμία άλλη Ferrari.

Με μόνο δύο καθίσματα

Στην καμπίνα έχει γίνει εκτενής χρήση ανθρακονήματος, τα δερμάτινα καθίσματα έχουν σκούρο καφέ χρώμα Heritage Testa di Moro με ασημένιες ραφές, ενώ όπως μπορείτε να δείτε, τα πίσω καθίσματα έχουν αφαιρεθεί, ώστε οι δύο επιβάτες να έχουν περισσότερο χώρο να τοποθετήσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Με ατμοσφαιρικό V12 και 690 άλογα; 

Η Ferrari δεν αποκάλυψε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου αλλά με δεδομένο πως το αυτοκίνητο βασίζεται στην τετρακίνητη GTC4Lusso και όχι στην πισωκίνητη GTC4Lusso T, στο μηχανοστάσιο πρέπει να βρίσκεται ο ατμοσφαιρικός V12 κινητήρας και όχι το τουρμπάτος V8. Ο V12 στην
GTC4Lusso αποδίδει 690 άλογα και 697 Nm ροπής και δίνει την δυνατότητα στο αυτοκίνητο να πετυχαίνει το 0-100χλμ./ώρα σε 3,4 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 335χλμ./ώρα.

Η τιμή της BR20 δεν έχει αποκαλυφθεί αλλά είναι σίγουρο πως κόστισε αρκετά χρήματα στο νέο της ιδιοκτήτη!

Δεν βαριέσαι να την κοιτάς
- Βασίζεται στην GTC4Lusso αλλά διαθέτει ξεχωριστές πινελιές
- Με μόνο δύο καθίσματα, ξηλώθηκαν οι πίσω θέσεις
- Με ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα που αποδίδει 690 άλογα
Πόσα λέτε να έδωσε ο τύπος για του φτιάξει η Ferrari αυτό το αυτοκίνητο;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
KIA VANS IAA