Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Με σχεδιασμό από το μέλλον και λεπτομέρειες που είχαμε να δούμε καιρό έκανε την εμφάνισή της η νέα Ferrari J50.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με σχεδιασμό από το μέλλον και λεπτομέρειες που είχαμε να δούμε καιρό έκανε την εμφάνισή της η νέα Ferrari J50.

Νέα Ferrari J50

6.990 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2016)

Παρουσιάστηκε και επίσημα η νέα εξαιρετικά περιορισμένης παραγωγής Ferrari J50 με αφορμή τα 50 χρόνια της ιταλικής φίρμας στην Ιαπωνία.

Η Ferrari είχε καταφέρει να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό το τελευταίο της project μέχρι την επίσημη αποκάλυψη στο Εθνικό Κέντρο Τέχνης στο Τόκιο. Το συγκεκριμένο επετειακό μοντέλο, που θα διατεθεί σε μόνο 10 μονάδες, δημιουργήθηκε προκειμένου να γιορτάσει η φίρμα τα 50 χρόνια της στην Ιαπωνία. Η J50 βασίζεται στην «αδελφή» 488 Spider και αποτελεί δημιούργημα της συνεργασίας του τμήματος ειδικών project με το κεντρικό τμήμα σχεδιασμού της μάρκας στο Maranello.

Η targa οροφή αποτελείται από δυο ανθακονημάτινα panel.

Η targa οροφή αποτελείται από δυο ανθακονημάτινα panel.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στο πεδίο της εξωτερικής σχεδίασης παρατηρούνται οι μεγαλύτερες αλλαγές, σε σχέση με την 488 Spider, μιας και έντονη είναι η παρουσία φουτουριστικών στοιχείων. Χαρακτηριστικοί είναι οι νέοι λεπτοί LED προβολείς στο εμπρός μέρος, που «κρύβονται» στη σχισμή που έχει δημιουργηθεί για να τους φιλοξενεί. Επιπλέον καινούργια είναι το καπό και ο προφυλακτήρας, ενώ αλλαγές εντοπίζονται και στην οροφή η οποία πλέον είναι targa και αποτελείται από δυο ανθακονημάτινα panel.
 

Διαφορές υπάρχουν επίσης και στους ώμους της «Ιταλίδας» με τα ανασχεδιασμένα φτερά, τα οποία «γλιστρούν» συναντώντας την πλαϊνή αεροδυναμική πτύχωση καταλήγοντας στους πίσω αεραγωγούς.

Στο πίσω μέρος συναντάμε δυο διπλά φωτιστικά σώματα, κάτι που είχαμε να δούμε από την F430, διπλές απολήξεις εξάτμισης, νέο προφυλακτήρα και αεροδυναμικό διαχύτη εμπνευσμένο από τουρμπίνες αεροπλάνων. Το πάζλ των εξωτερικών αναβαθμίσεων ολοκληρώνεται με τις ζάντες 20 ιντσών.

Στο πεδίο των επιδόσεων τέλος, κάτω από το διαφανές καπό της Ferrari J50 κρύβεται ο V8 turbo κινητήρας χωρητικότητας 3,9 λτ. με απόδοση 690 ίππων ισχύος, αυξημένη κατά 20 άλογα επιπλέον από την 488 Spider. Χωρίς να έχουν ανακοινωθεί προς το παρόν επιδόσεις σε 0-100 χλμ./ώρα, υπολογίζεται ότι θα είναι λίγο πιο γρήγορη από την «αδελφή» της η οποία χρειάζεται 3 δλ. για το 0-100 χλμ./ώρα με το κοντέρ να σταματάει στα 325 χλμ./ώρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
TA 4 THELO PSAXNO