Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Μια μεσαία μοτοσικλέτα με μεγάλες δυνατότητες. Αυτό είναι με λίγα λόγια το CB500X που προσθέτει έναν “περιπετειώδη” αλλά απόλυτα χρηστικό αέρα στη νέα σειρά μοτοσικλετών της Honda.

Μια μεσαία μοτοσικλέτα με μεγάλες δυνατότητες. Αυτό είναι με λίγα λόγια το CB500X που προσθέτει έναν “περιπετειώδη” αλλά απόλυτα χρηστικό αέρα στη νέα σειρά μοτοσικλετών της Honda.

Νέα Honda CB500X

9.535 Επισκέψεις στο άρθρο (30/7/2013)

Στο δρόμο του Crosstourer… ή ακόμη καλύτερα «τι θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω» μπορεί να είναι η φράση που χαρακτηρίζει καλύτερα από οτιδήποτε τη νέα Honda CB500X.

Αυτό μπορεί εύκολα να το καταλάβει κανείς κοιτάζοντας τις γραμμές της νέας μοτοσικλέτας της Honda που μπορεί να παίξει άριστα το ρόλο του μικρού αδερφού της μεγάλης adventure μοτοσικλέτας. Οι πιο εμφανείς ομοιότητες με το Crosstourer εντοπίζονται φυσικά στο εμπρόσθιο μέρος, το σημείο δηλαδή που το κάνει να ξεχωρίζει και από τις άλλες δύο μοτοσικλέτες, με τις οποίες μοιράζεται πλαίσιο και μηχανικά μέρη. Το εμπρόσθιο μέρος του “X” και συγκεκριμένα ο τριγωνικός προβολέας και το μικρό ρύγχος που ξεπροβάλλει από κάτω του, μοιάζουν τόσο με του Crosstourer όσο και με εκείνα των Crossrunner και NC700X και αποτελούν τη σχεδιαστική ταυτότητα αυτού του είδους μοντέλων της Honda. Το διαφορετικής σχεδίασης φέρινγκ και το ψηλότερο τιμόνι, δίνουν παράλληλα μια πιο επιβλητική εμφάνιση στο “X” σε σχέση με τα άλλα δύο συγγενή μοντέλα, η οποία είναι παράλληλα και πιο οικεία σε εμάς τους… “on-offοθρεμμένους” Έλληνες. Εκεί που το νέο μοντέλο της Honda μοιάζει σα δυο σταγόνες νερό με τα άλλα CB500, είναι η ποιότητα κατασκευής. Όπως και εκείνα, έτσι και αυτό είναι ιδιαίτερα προσεγμένο σε γενικές γραμμές αλλά και στις λεπτομέρειές του, με αποτέλεσμα να ικανοποιεί απόλυτα σε αυτό το τομέα, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, η ιαπωνική εταιρεία τα τελευταία χρόνια.
Διαβάστε περισσότερα στο www.mototriti.gr

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Autotriti.gr