ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Το μοντέλο λαμβάνει αμάξωμα «Long Tail» ως μνεία στην McLaren F1 GTR Long Tail.

Νέα Lanzante P1 GTR-18

2.533 Επισκέψεις στο άρθρο (27/4/2020)

Παρά το ακραίο της bodykit, η Lanzante διαβεβαιώνει πως το νέο της πακέτο για την McLaren P1 GTR είναι street-legal.


Η Lanzante, η βρετανική φίρμα που ειδικεύεται στην κατασκευή πολύ ξεχωριστών McLaren, παρουσίασε το νέο της δημιούργημα, την P1 GTR-18.

Πρόκειται ουσιαστικά για το κορυφαίο βελτιωτικό πακέτο της P1 GTR που, αν και σε εργοστασιακή μορφή μπορεί να οδηγηθεί μόνο σε πίστα, η εταιρεία είχε προηγουμένως προχωρήσει σε μια σειρά από τροποποιήσεις για να το κάνει road-legal. Με το πακέτο αυτό, αν και έχουν λάβει χώρα σημαντικές αλλαγές, η Lanzante ισχυρίζεται πως το αυτοκίνητο συνεχίζει να είναι νόμιμο για τους δημόσιους δρόμους.

Το μοντέλο λαμβάνει τώρα αμάξωμα «Long Tail» ως μνεία στην McLaren F1 GTR Long Tail, καινούριο και μεγαλύτερο εμπρός διαχύτη, πίσω αεροτομή ενώ το αυτοκίνητο που βλέπετε στις εικόνες λαμβάνει επίσης χρώματα εμπνευσμένα από την αγωνιστική Gulf Team Davidoff No.28R F1 GTR Long Tail.
Τα υπόλοιπα πέντε αυτοκίνητα που θα κατασκευαστούν θα χρωματιστούν από την εταιρεία με τέτοιο τρόπο ώστε να μοιάζουν στο αγωνιστικό της,  ενώ το καθένα από αυτά θα εξοπλίζεται με τον δικό του headset .

Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν η Lanzante έχει «πειράξει» τον υβριδικό κινητήριο σύνολο με τον twin-turbo κινητήρα των 3,8 λίτρων απόδοσης 900 ίππων.

Τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί.
 

Mercedes
Autotriti.gr