Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το πρώτο βήμα της σύμπραξης των Nissan και Mitsubishi, θα είναι η κατασκευή των επόμενης γενιάς μοντέλων pick-up των εταιριών, των νέων δηλαδή Navara και L200, πάνω στην ίδια πλατφόρμα (στη φωτό τα τω
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το πρώτο βήμα της σύμπραξης των Nissan και Mitsubishi, θα είναι η κατασκευή των επόμενης γενιάς μοντέλων pick-up των εταιριών, των νέων δηλαδή Navara και L200, πάνω στην ίδια πλατφόρμα (στη φωτό τα τωρινά).

Νέα Navara και L200

5.340 Επισκέψεις στο άρθρο (16/5/2016)

Η Nissan αποτελεί πλέον τον κύριο μέτοχο της Mitsubishi, κάτι που θα μεταφραστεί σε στενή συνεργασία των δύο εταιρειών. Πρώτο βήμα, η δημιουργία των επόμενων Navara και L200 στην ίδια πλατφόρμα.

Με τη Nissan να αποτελεί πλέον τον κύριο μέτοχο της Mitsubishi, οι δύο αυτοκινητοβιομηχανίες θα αρχίσουν να συνεργάζονται στενά στην εξέλιξη νέων προϊόντων. Το πρώτο βήμα αυτής της σύμπραξης θα είναι η κατασκευή των επόμενης γενιάς μοντέλων pick-up, των νέων δηλαδή Nissan Navara και Mitsubishi L200, πάνω στην ίδια πλατφόρμα.Ωστόσο, το μεγάλο αφεντικό της Nissan, Carlos Ghosn, ξεκαθάρισε πως τα δύο μοντέλα θα είναι τελείως διαφορετικά, αντίθετα με ό,τι συμβαίνει συνήθως με τα «αδελφά» οχήματα. «Κοινή πλατφόρμα, διαφορετική εξέλιξη», όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κος Ghosn.Σε κάθε περίπτωση, με τις νέες γενιές των δύο ιαπωνικών pick-up να είναι όντως …νέες, μάλλον μιλάμε για ντεμπούτο στην επόμενη δεκαετία. Κλείνοντας, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως το Nissan Navara δανείζει το πάτωμά του στο επερχόμενο Mercedes-Benz Pick-Up, αλλά και στο αντίστοιχο μοντέλο που ετοιμάζει η Renault, την έκδοση παραγωγής δηλαδή του Alaskan concept. Μιλάμε για μεγάλο σουξέ το Navara

Το μεγάλο αφεντικό της Nissan, Carlos Ghosn, ξεκαθάρισε πως τα δύο μοντέλα θα είναι τελείως διαφορετικά, αντίθετα με ό,τι συμβαίνει συνήθως με τα «αδελφά» οχήματα.

Το μεγάλο αφεντικό της Nissan, Carlos Ghosn, ξεκαθάρισε πως τα δύο μοντέλα θα είναι τελείως διαφορετικά, αντίθετα με ό,τι συμβαίνει συνήθως με τα «αδελφά» οχήματα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Autotriti.gr