4 φωτογραφίες »

Η εταιρεία θα κατασκευάσει μόλις 992 μονάδες.

Νέα Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition

5.744 Επισκέψεις στο άρθρο (2/6/2020)

Η νέα Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition έρχεται ως μία ειδική έκδοση για να γιορτάσει το παρελθόν της μάρκας παρουσιάζοντας λεπτομέρειες σχεδίασης που παραπέμπουν στις δεκαετίες του 1950 και 1960.


Όπως καταλαβαίνετε, η νέα ειδική έκδοση του γερμανικού μοντέλου δε θα μετρά απεριόριστο αριθμό μονάδων. Η εταιρεία θα κατασκευάσει μόλις 992 μονάδες, οι παραγγελίες για τις οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει, με τις παραδόσεις να ακολουθούν το φθινόπωρο του 2020.
 
Το εξωτερικό χρώμα του μοντέλου θα έχει βαθιά κόκκινη απόχρωση αντίστοιχη με αυτή του κερασιού για αυτό παίρνει και την ονομασία Cherry Metallic. Ωστόσο σε περίπτωση που ο πελάτης θέλει κάτι διαφορετικό υπάρχουν ακόμα άλλες τέσσερις επιλογές. Τα λευκά χαρακτηριστικά ξεκινούν από το μπροστά μέρος και φτάνουν μέχρι και τις πόρτες , ενώ το μοντέλο πατάει σε  τροχούς Carrera Exclusive Design με πέντε ακτίνες.
 
Στο εσωτερικό, αναφορικά με την δερμάτινη επένδυση οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο ζευγάρια χρωμάτων: Μπορντό και μπεζ ή μαύρο και μπεζ. Το σήμα της μάρκας είναι ανάγλυφο στα προσκέφαλα και οι μετρητές λαμβάνουν πράσινους αριθμούς.
 
Μηχανικά, το μοντέλο είναι πανομοιότυπο με την 911 Targa 4S που αποκαλύφθηκε πρόσφατα. Ο 6κύλινδρονς κινητήρας 3,0 λίτρων twin-turbo προσφέρει 450 ίππους και 529 Nm ροπής. Οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν είτε 8άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, είτε χειροκίνητο επτά σχέσεων.
 
Τέλος να κλείσουμε λέγοντας πως οι αγοραστές εφόσον το επιθυμούν θα μπορούν να παραγγείλουν ένα ρολόι χειρός στην ειδική έκδοση Porsche Design, όπου ο χρωματικός συνδυασμός θα ταιριάζειμε αυτό του αυτοκινήτου. 

Mercedes
test center