Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
7 φωτογραφίες »

Μόλις 90 μονάδες του μοντέλου θα κατασκευαστούν.

Νέα Toyota GR Supra Jarama Racetrack Edition

3.733 Επισκέψεις στο άρθρο (11/3/2021)

Τη νέα εντυπωσιακή GR Supra Jarama Racetrack Edition παρουσίασε η Toyota, προσθέτοντας στο «κάδρο» του δημοφιλούς μοντέλου μία νέα έκδοση!

Το θρυλικό σπορ αυτοκίνητο της Toyota του οποίου η πέμπτη γενιά συνεχίζει να εντυπωσιάζει όπως και οι προηγούμενες, απέκτησε μία νέα έκδοση. Ο λόγος για την GR Supra και την ειδική έκδοση Jarama Racetrack Edition. Αν σε κάποιους το όνομα Jarama θυμίζει κάτι, να πούμε πως πρόκειται για μια πίστα αγώνων που βρίσκεται στο Σαν Σεμπαστιάν, βόρεια της Μαδρίτης στην Ισπανία, απ` όπου και προέρχεται το όνομα της συγκεκριμένης έκδοσης.
 
Η Supra στη συγκεκριμένη έκδοση θα κατασκευαστεί σε μόλις 90 μονάδες και όλες θα διατεθούν σε επιλεγμένες αγορές στην Ευρώπη και σε ημερομηνίες που θα ποικίλουν, χωρίς να αποκαλυφθεί ποιες θα είναι αυτές! Μάλιστα η μάρκα ανακοίνωσε πως οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν από την άνοιξη, άρα πολύ σύντομα.
 
Η GR Supra Jarama Racetrack Edition ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες χάρη στο νέο μπλε (Horizon Blue) χρώμα που είναι βαμμένη, ενώ διαθέτει επιπλέον μαύρες διακοσμητικές πινελιές και τροχούς 19 ιντσών με κόκκινες δαγκάνες φρένων. Η καμπίνα διαθέτει μαύρη ταπετσαρία Alcantara και μπλε ραφές, ενώ υπάρχει μια ειδική πινακίδα στο ταμπλό που αποκαλύπτει τον αριθμό παραγωγής.
 
Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει επένδυση από ανθρακονήματα, οθόνη αφής 8,8 ιντσών, Apple CarPlay και Android Auto και ηχοσύστημα 10 ηχείων. Συμπεριλαμβάνεται επίσης η σουίτα συστημάτων ασφαλείας Toyota Sense + που προσφέρει πλήθος συστημάτων υποβοήθησης και ασφάλειας του οδηγού.
 
Η ισχύς προέρχεται από το γνωστό υπερτροφοδοτούμενο εξακύλινδρο κινητήρα 3,0 λίτρων που προσφέρει 340 ίππους και 500 Nm ροπής και συνδέεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων. Η GR Supra Jarama Racetrack Edition μπορεί να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 4,3 δευτερόλεπτα.   
 
Το κόστος απόκτησης δεν έχει γίνει γνωστό.

Toyota
TI YOKOHAMA AGORAZO