Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
4 φωτογραφίες »

Η νέα έκδοση ονομάζεται Flux.

Νέα έκδοση Flux για το Hyundai Venue

3.707 Επισκέψεις στο άρθρο (15/6/2020)

Μια νέα εξοπλιστική έκδοση προσφέρει στο μικρό Venue η Hyundai, απευθυνόμενη στους νεότερους σε ηλικία πελάτες της, αλλά και σε αυτούς που ψάχνουν ένα SUV με πιο ξεχωριστό στυλ.


Η νέα έκδοση ονομάζεται Flux και αρχικά αφορά την αγορά της Νοτίου Κορέας και όχι τις υπόλοιπες στις οποίες προσφέρει το μικρό SUV. Το βασικό χαρακτηριστικό του Hyundai Venue Flux είναι η νέα γρίλια που λαμβάνει «πλεκτό» σχέδιο, αλλά και η εξωτερική διχρωμία του αμαξώματος, κάνοντας το εν λόγω μοντέλο να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα της γκάμας. Φυσικά οι χρωματικές επιλογές για την επίτευξη διχρωμίας είναι αρκετές και δεν αναλύονται μόνο σε αυτή που μπορούμε να δούμε στο μοντέλο των εικόνων.
 
Όλες οι διαφορές στο Venue Flux είναι καθαρά αισθητικές, κάτι που σημαίνει πως από κει και πέρα τα υπόλοιπα στοιχεία παραμένουν αμετάβλητα. Αυτό σημαίνει πως στο εσωτερικό το τιμόνι είναι δερμάτινο και πολυλειτουργικό ενώ πίσω του κρύβεται ο αναλογικός πίνακας οργάνων με την οθόνη 3,5 ιντσών για κάποιες βασικές ενδείξεις. Δίπλα του και ψηλά στην κεντρική κονσόλα, ανάμεσα στους δύο κεντρικούς αεραγωγούς, εδρεύει η οθόνη αφής του συστήματος infotainment, που είναι συμβατό με Android Auto και Apple CarPlay. 
 
Ο τεχνολογικός εξοπλισμός περιλαμβάνει πλήθος συστημάτων υποβοήθησης και ασφάλειας, ενώ κάτω από το καπό βρίσκεται ένας 4κύλινδρος 1.600άρης turbo κινητήρας που μπορεί να συνδυαστεί είτε με το 6τάχυτο μηχανικό είτε με την Ιntelligent Variable (Έξυπνα Μεταβαλλόμενη) μετάδοση, με την κίνηση να μεταδίδεται μόνο στους εμπρός τροχούς.

Το Hyundai Venue αυτή τη στιγμή δε διατίθεται στην ελληνική αγορά.

Toyota
PEUGEOT