Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Φθηνότερη κατά 1.000€ η ηλεκτρική Alfa Romeo Junior από τη mild hybrid βενζίνη

 Σχολιάστε 
33.968 Επισκέψεις στο άρθρο (23/7/2024)
Φθηνότερη κατά 1.000€ η ηλεκτρική Alfa Romeo Junior από τη mild hybrid βενζίνη
3 Φωτογραφίες »

- Είναι φθηνότερη κατά 1.000 ευρώ από την ήπια υβριδική
- Με 156 άλογα η ηλεκτρική, με 136 η ήπια υβριδική
- Πλούσιος ο βασικός εξοπλισμός της Junior, κορυφαία έκδοση η Speciale
- 4 χρόνια εγγύηση σε όλες τις Junior, 8 χρόνια στην μπαταρία

Διαθέσιμη και ως ήπια υβριδική με 136 άλογα

Χάρη στην νέα προωθητική ενέργεια της ελληνικής αντιπροσωπείας που φτάνει τις 2.600 ευρώ και την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3» (ύψους 9.000 ευρώ), η ηλεκτρική Alfa Romeo Junior των 156 ίππων έχει πλέον εισαγωγική τιμή 28.900 ευρώ. Δηλαδή, 1.000 ευρώ χαμηλότερα από την αντίστοιχη υβριδική έκδοση των 136 ίππων, που είναι επίσης διαθέσιμη στη χώρα μας, από 29.900 ευρώ.

Πλούσιος ο βασικός εξοπλισμός της Junior

Ο βασικός εξοπλισμός της ηλεκτρικής Junior μεταξύ άλλων περιλαμβάνει καλώδια φόρτισης Mode 2 & 3, αυτόματο κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών με διαμαντέ φινίρισμα, ενεργό cruise control, συνθετικό δερμάτινο τιμόνι, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος και αυτόνομο φρενάρισμα με αναγνώριση πεζών και δικυκλιστών. Η εκκίνηση γίνεται χωρίς κλειδί και οι προβολείς είναι τεχνολογίας LED, ενώ το connectivity box, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25 ιντσών και το Infotainment με οθόνη 10,1 ιντσών που υποστηρίζει ασύρματο Apple CarPlay/Android Auto παρέχουν την πλέον σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία.

Κορυφαία η εξοπλιστική έκδοση Speciale

Το επίπεδο εξοπλισμού Speciale για την ηλεκτρική Junior φτάνει στις 30.900 ευρώ και προσθέτει στοιχεία όπως: Αναγνώριση των οδικών σημάτων, μαύρο body kit, κάμερα οπισθοπορείας με δυναμικές γραμμές, ενεργή διατήρηση στην λωρίδα κίνησης, λειτουργία Stop&Go, είσοδο χωρίς κλειδί, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέφτες, αναγνώριση τυφλού σημείου, ατμοσφαιρικό φωτισμό στην καμπίνα και σύστημα πλοήγησης.

Τέσσερα χρόνια εγγύηση σε όλες τις Junior

Όπως προαναφέρθηκε, τόσο η ηλεκτρική όσο και η υβριδική έκδοση του ολοκαίνουργιου B-SUV της Alfa Romeo είναι ήδη διαθέσιμες για παραγγελία. Τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένονται στην Ελλάδα στις αρχές του φθινοπώρου και θα καλύπτονται από 4 χρόνια εγγύηση και οδική βοήθεια, καθώς και από 8ετή κάλυψη για την μπαταρία υψηλής τάσης. Να σημειωθεί πως κορυφαία έκδοση θα είναι η Veloce, με το ηλεκτρικό σύστημα των 280 ίππων, η οποία θα είναι διαθέσιμη στο άμεσο μέλλον.

Autotriti.gr
LEASING COMPARISON