Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Μέχρι στιγμής, η Jaguar έχει δώσει SVR «περιποίηση» στην F-Type.

Νέες εκδόσεις επιδόσεων για JLR

1.729 Επισκέψεις στο άρθρο (4/12/2017)

Με πυρετώδεις ρυθμούς φαίνεται να εργάζεται το τμήμα επιδόσεων της Jaguar Land Rover για το λανσάρισμα νέων εκδόσεων με υψηλές επιδόσεις και ακόμα περισσότερη πολυτέλεια.

To τμήμα επιδόσεων SVO της Jaguar Land Rover μπορεί το τελευταίο χρονικό διάστημα να λανσάρει ολοένα και περισσότερες εκδόσεις για τα μοντέλα της βρετανικής μάρκας, ωστόσο φαίνεται πως θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο για αρκετό καιρό ακόμα.

Ο αρχισχεδιαστής της Jaguar, κ. Ιan Callum φάνηκε σε συνέντευξη του ιδιαίτερα πρόθυμος να επεκταθεί η γκάμα SVX και SVAutobiography δηλώνοντας: « Δεν βρίσκω τον λόγο να μην γίνει κάτι τέτοιο»,ενώ είναι έντονες οι φήμες ότι ήδη έχουν αναπτυχθεί τα πρώτα σχέδια.
 
Μέχρι στιγμής, η Jaguar έχει δώσει SVR «περιποίηση» στην F-Type αλλά και έκδοση SV Project στο ΧΕ σπορ σεντάν. Από την άλλη πλευρά, οι εκδόσεις SVX και SVAutobiography έχουν κοσμήσει μόνο μοντέλα της Land Rover, όπως τα Discovery και Range Rover, ωστόσο αυτό ίσως αλλάξει, με τα μοντέλα F-Pace και XJ σεντάν της Jaguar να λαμβάνουν το χρίσμα.

Η Jaguar F-Pace SVX θα μπορούσε να υιοθετήσει έναν πιο hardcore χαρακτήρα με περισσότερες off-road δυνατότητες ενώ η XJ SVAutobiography θα μπορούσε με τις κατάλληλες τροποποιήσεις να ανταγωνιστεί την Mercedes-Maybach S-Class.
Tι να σχεδιάζει άραγε η Jaguar;

 

Toyota
KIA VANS IAA