ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η έκδοση Black Series δεν πρόκειται ποτέ να εξοπλίσει κάποιο SUV μοντέλο.

«Νein» σε Black Series SUV

2.471 Επισκέψεις στο άρθρο (3/4/2018)

Kαμία πρόθεση δεν έχει η AMG να προσφέρει έκδοση Black Series σε κάποιο SUV μοντέλο της Mercedes. Διαβάστε γιατί.

Το επονομαζόμενο «Βlack Series» έμβλημα μπορεί να έχει ανακοινωθεί πως θα κάνει την επάνοδο του με τη νέα ΑΜG GT που θα φλερτάρει με τους 630 ίππους με ακόμα πιο ελαφρύ αμάξωμα, ωστόσο σύμφωνα με δηλώσεις του αφεντικού του τμήματος επιδόσεων Tobias Μοers, η έκδοση Black Series δεν πρόκειται ποτέ να κάνει την εμφάνιση της σε κάποιο SUV μοντέλο.

Όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει μια τέτοια πιθανότητα, ο Moers όχι μόνο γέλασε αλλά και ξεκαθάρισε το τοπίο λέγοντας: «Oχι, όχι, ποτέ. Η έκδοση Black Series είναι για την πίστα.» Ο ίδιος τόνισε ακόμα ότι ούτε η πρόσφατα ανανεωμένη C63 θα λάβει αυτή την έκδοση αυτή αλλά θα εξοπλιστεί στο μέλλον με κάποιες άλλες ξεχωριστές εκδόσεις που ετοιμάζει η γερμανική εταιρεία.
 
Σε άλλα νέα, ο Τοbias Μοers ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχουν σχέδια να λανσαριστεί κάποιο άλλο AMG μοντέλο που δεν θα αποτελεί έκδοση πάνω σε ένα ήδη υπάρχον μοντέλο της Mercedes, καθώς η εταιρεία δεν έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιεί δύο διαφορετικές πλατφόρμες.

Τέλος, ανακοινώθηκε ότι η πρωτοποριακή τεχνολογία που χρησιμοποιείται στην Project-One θα «περάσει σταδιακά» και στα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην ανάπτυξη υβριδικών μηχανικών συνόλων.
 

HUYNDAI
VW