Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Σχεδίαση: Πιο σύγχρονη & δυναμική η εμφάνιση του A3 Allstreet, βγαίνει και σε coupe έκδοση το Q3

 Σχολιάστε 
35.334 Επισκέψεις στο άρθρο
Για πρώτη φορά στην γκάμα του Audi A3 υπάρχει η δυνατότητα επιλογής και εναλλαγής μεταξύ τεσσάρων διαφορετικών υπογραφών, στοιχείο που μελλοντικά αναμένεται να υπάρξει και σε άλλα αυτοκίνητα της γερμα
3 Φωτογραφίες »

Για πρώτη φορά στην γκάμα του Audi A3 υπάρχει η δυνατότητα επιλογής και εναλλαγής μεταξύ τεσσάρων διαφορετικών υπογραφών, στοιχείο που μελλοντικά αναμένεται να υπάρξει και σε άλλα αυτοκίνητα της γερμανικής φίρμας.

Η ανανέωση του Audi A3 έφερε φρέσκο και εντυπωσιακό design για το μικρομεσαίο των Γερμανών, αλλά και μία διαφορετική σχεδιαστικά πρόταση για όποιον αναζητά ένα πιο ψηλό αυτοκίνητο. Η κλασική Singleframe γρίλια που βλέπουμε σε Audi μοντέλα δεν έχει πλαίσια, ενώ συγκριτικά με τα άλλα δύο SUV έχει διαφορετική «πλέξη», που αρέσει πολύ. Κατά τα άλλα, οι μεγάλες εισαγωγές αέρα στο εμπρός μέρος και ο εμπνευσμένος από το RS3 πίσω προφυλακτήρας δίνουν περισσότερο σπορ essence.

 
Στον αντίποδα, Audi Q2 και Q3 έχουν περισσότερο SUV φιλοσοφία από σχεδιαστικής πλευράς. Όπως τα περισσότερα κλασικά SUV, έχουν το αντίστοιχο παρουσιαστικό, με πολλά πλαϊνά προστατευτικά σε προφυλακτήρες και θόλους, την ώρα που και το εμπρός μέρος του μοντέλου δίνει περισσότερο όγκο και εκτόπισμα. Ειδικά για το Audi Q3, να προσθέσουμε ότι υπάρχουν και coupe εκδόσεις Sportback, με κεκλιμένη πίσω οροφή.

Σελίδα 1Νέο Audi A3 allstreet: Πόσο SUV είναι σε σχέση με τα Q2 και Q3;
Σελίδα 2Σχεδίαση: Πιο σύγχρονη & δυναμική η εμφάνιση του A3 Allstreet, βγαίνει και σε coupe έκδοση το Q3
Σελίδα 3Περισσότερο hi-tech είναι η καμπίνα του A3 Allstreet, που έχει μεγαλύτερη οθόνη αφής από το Q2 & μεγαλύτερο πίνακα από το Q3
Mercedes
ODIGOS AGORAS LINGLONG