Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Περισσότερο hi-tech είναι η καμπίνα του A3 Allstreet, που έχει μεγαλύτερη οθόνη αφής από το Q2 & μεγαλύτερο πίνακα από το Q3

 Σχολιάστε 
35.335 Επισκέψεις στο άρθρο
Ο στάνταρ ψηφιακός εξοπλισμός του Audi A3 allstreet αποτελείται από μία οθόνη αφής 10,1 ιντσών και έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων στις 12,3 ίντσες.
3 Φωτογραφίες »

Ο στάνταρ ψηφιακός εξοπλισμός του Audi A3 allstreet αποτελείται από μία οθόνη αφής 10,1 ιντσών και έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων στις 12,3 ίντσες.

Περνώντας στο εσωτερικό, το Audi A3 Allstreet έρχεται με πολύ πλούσιο ψηφιακό «οπλοστάσιο», καλύτερο από το αντίστοιχο πακέτο των Q2 και Q3. Πιο συγκεκριμένα, βλέπουμε στάνταρ οθόνη αφής 10,1 ιντσών για το σύστημα infotainment MMI. Η συγκεκριμένη touchscreen είναι μεγαλύτερη από εκείνη του Q2 (8,8 ιντσών), ενώ σχεδιαστικά θυμίζει έντονα εκείνη του Q3 («χωνευτή» θέση στο κέντρο του ταμπλό).


Το εσωτερικό του Audi Q2
3 Φωτογραφίες »

Το εσωτερικό του Audi Q2

 
Έπειτα, έχουμε τον στάνταρ ψηφιακό πίνακα οργάνων με επιφάνεια 12,3 ιντσών. Πρόκειται για το Audi Virtual Cockpit που βλέπουμε από τη «βασική» Comfort του Q2, αλλά στο Q3 θα χρειαστεί να πληρώσεις 496 ευρώ για το αντίστοιχο digital καντράν (διάσταση 10,25 ίντσες στην εισαγωγική).
 
Από εκεί και πέρα, όπως είναι λογικό το Audi A3 Allstreet έχει τη δική του δομή ως προς την διακόσμηση του εσωτερικού. Αυτό ισχύει είτε αναφερόμαστε στον επιλογέα του αυτόματου κιβωτίου S tronic (δεν υπάρχει λεβιές, αλλά μπουτόν αλλαγής σχέσεων), είτε στη θέση και το σχήμα των αεραγωγών (π.χ. στο Q2 έχουν κυκλικό design), είτε ακόμη-ακόμη και στο πλήκτρο εκκίνησης που είναι σε διαφορετικό σημείο.
 
Τέλος, χωροταξικά μπορούμε να μιλήσουμε μόνο για το πορτ-μπαγκάζ των τριών μοντέλων, μέχρι να έρθει στο πεδίο δοκιμών του AutoΤρίτη Test Center και το νέο Audi A3 Allstreet. Αυτό που σίγουρα γνωρίζουμε είναι το πως το A3 Allstreet έχει το μικρότερο πλάτος και το μικρότερο χώρο αποσκευών (380 λτ.) έναντι των Audi Q2 (405 λτ.) και Audi Q3 (530 λτ.).

Σελίδα 1Νέο Audi A3 allstreet: Πόσο SUV είναι σε σχέση με τα Q2 και Q3;
Σελίδα 2Σχεδίαση: Πιο σύγχρονη & δυναμική η εμφάνιση του A3 Allstreet, βγαίνει και σε coupe έκδοση το Q3
Σελίδα 3Περισσότερο hi-tech είναι η καμπίνα του A3 Allstreet, που έχει μεγαλύτερη οθόνη αφής από το Q2 & μεγαλύτερο πίνακα από το Q3
Mercedes
Autotriti.gr