Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
4 φωτογραφίες »

Το super-wagon της Audi στην έκδοση αυτή διατίθεται μόνο με Nogaro Blue χρώμα.

Νέο Audi RS6 Avant Tribute Edition

2.241 Επισκέψεις στο άρθρο (3/9/2020)

H Audi ετοίμασε μια ειδική έκδοση για να τιμήσει το πρώτο RS2 Avant κάτω από την ονομασία Tribute Edition. Δείτε τι περιλαμβάνει.


H Audi όχι μόνο αποφάσισε να προσφέρει στην αμερικάνικη αγορά το νέο Audi RS6 Avant αλλά του προσφέρει και μια ειδική RS Tribute Edition έκδοση που θα διατεθεί μόνο σε αυτή την αγορά.

H νέα αυτή επιλογή αποτελεί μνεία στο πρώτο RS2 Avant που κατασκευάστηκε το 1994 και θα προσφερθεί για λίγους και εκλεκτούς, αφού η παραγωγή θα περιοριστεί σε μόνο 25 αυτοκίνητα. Πάμε να δούμε τι νέο προσφέρει αναλυτικά.

Το super-wagon της Audi στην έκδοση αυτή περιλαμβάνει μοναδικά σχεδιαστικά στοιχεία όπως Nogaro Blue χρώμα για το αμάξωμα σε συνδυασμό με μαύρο φινίρισμα στην εμπρός γρίλια, πίσω διαχύτη, πλαϊνές ποδιές και μαύρες ράγες στην οροφή. Επιπλέον, το νέο RS6 Tribute Edition «πατάει» πάνω σε 22άρες ασημένιες ζάντες αλουμινίου με κόκκινες δαγκάνες και σε αυτή την περίπτωση, έχουν χρησιμοποιηθεί καλοκαιρινά ελαστικά.

Όσον αφορά στο εσωτερικό, το RS6 Avant λαμβάνει μοναδικά Valcona S σπορ καθίσματα με Denim μπλε ραφές, φινίρισμα από ανθρακόνημα στο ταμπλό και RS πατάκια. Στην Tribute Edition, το wagon λαμβάνει τα Driver Assistance Package και Executive Package πακέτα ως στάνταρ που περιλαμβάνουν όλα τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και ασφάλειας που χρειάζεται ο οδηγός.

Η ισχύς θα συνεχίσει να πηγάζει από ένα twin-turbo V8 κινητήρα απόδοσης 600 ίππων και 800 Nm ροπής με την κίνηση να μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη.
 

ford
NISSAN