Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Αυτό είναι το teaser σχέδιο για το νέο Honda Odyssey 2018.

Αυτό είναι το teaser σχέδιο για το νέο Honda Odyssey 2018.

Νέο Honda Odyssey 2018

4.012 Επισκέψεις στο άρθρο (20/12/2016)

H Honda δημοσίευσε την πρώτη ψηφιακή εικόνα του νέου της Odyssey, το οποίο θα εμφανιστεί τον επόμενο μήνα στο Detroit των ΗΠΑ.

H Honda είναι γνωστό ότι προτίθεται να παρουσιάσει την νέα έκδοση του πολυμορφικού της Odyssey για το 2018, στην έκθεση αυτοκινήτου του Detroit τον επόμενο μήνα. Λίγο πριν το ντεμπούτο του, λοιπόν, η Ιαπωνική εταιρεία δημοσίευσε το σχέδιο που βλέπετε, ως teaser.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Όπως μπορούμε να δούμε, το αυτοκίνητο χαρακτηρίζεται από έντονη, δυναμική εμφάνιση και είμαστε περίεργοι να δούμε, κατά πόσο το τελικό όχημα θα μοιάζει με αυτό το σχέδιο! Είναι ευδιάκριτες οι ζάντες πέντε ακτίνων, τα πίσω φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED και οι ιδιαίτερα επιθετικές κρυστάλλινες επιφάνειες.
Η Honda έχει ανακοινώσει ότι το νέο Odyssey θα φέρει αρκετές αλλαγές, όπως νέα τεχνολογία στην μονάδα ισχύος, εξελιγμένες ευκολίες συνδεσιμότητας και διασκέδασης αλλά και νέα συστήματα ασφαλείας, ενώ υπόσχεται «το απόλυτο στην οικογενειακή πολλαπλότητα ρόλων και άνεση».

Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη, ωστόσο γίνεται λόγος για τους κινητήρες και τα κιβώτια που θα εξοπλίσουν το μοντέλο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πιθανότερο είναι ότι το νέο Odyssey θα φέρει –σε πρώτη φάση- κινητήρα V6 των 3.5 λίτρων με αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων. 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Autotriti.gr