Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Νέο MG3: Αυτό είναι το υβριδικό μικρό που έρχεται το 2024
3 Φωτογραφίες »

Νέο MG3: Αυτό είναι το υβριδικό μικρό που έρχεται το 2024

16.792 Επισκέψεις στο άρθρο (18/9/2023)

Η MG θα φέρει στην Ευρώπη το 2024 ένα νέο μοντέλο, το οποίο θα αφορά την κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων και θα προσφέρεται σίγουρα σε αυτοφορτιζόμενη υβριδική έκδοση.

Θα κάνει ντεμπούτο μέσα στο 2024

Η MG διαθέτει πλέον τα αυτοκίνητά της στην Ελλάδα σε ανταγωνιστικές τιμές, όμως μέσα στους επόμενους μήνες, οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται να παρουσιάσει ακόμη ένα μοντέλο. Θα πρόκειται για το MG3, το οποίο θα είναι ουσιαστικά ένα hatchback αυτοκίνητο πόλης για τη μικρή (B) κατηγορία και θα τοποθετείται στη βάση της γκάμας της κινεζικής εταιρείας.

Κομψό και σπορ σε σχεδίαση - Με δύο μεγάλες οθόνες στο εσωτερικό

Κάποιες εικόνες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας δείχνουν πως το MG3 θα υιοθετήσει την σχεδιαστική γλώσσα του MG5 station-wagon. Το νέο MG3 λέγεται πως θα είναι κομψό και θα χαρακτηρίζεται από πολύ επιθετικό πρόβολο και λεπτούς μοντέρνους προβολείς. Στο πίσω μέρος, το τοπίο είναι λίγο πιο συντηρητικό, με την παράσταση να κλέβουν τα LED φώτα και οι ψεύτικοι αεραγωγοί στον προφυλακτήρα.

Κάποιες πρώτες εικόνες από το εσωτερικό δείχνουν πως στις πόρτες και τα καθίσματα θα υπάρχουν επενδύσεις με μοτίβο διαμαντιού. Επίσης, το ταμπλό του φαίνεται πως είναι αρκετά μεγαλεπήβολο με ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών καθ μια οθόνη infotainment ίδιου περίπου μεγέθους.

Υβριδικό αλλά σίγουρα όχι ηλεκτρικό

Πηγή ισχύος του MG3 θα είναι ένα υβριδικό κινητήριο σύνολο που θα αποτελείται από έναν 4κύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων απόδοσης 109 ίππων και 142 Nm, έναν ηλεκτροκινητήρα 95 ίππων και 200 Nm ροπής και μια μπαταρία ιόντων λιθίου 2,1 kWh. Ανάλογα την αγορά, μπορεί να γίνουν διαθέσιμες παραπάνω επιλογές, το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι δεν θα δούμε κάποια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, αφού η πλατφόρμα πάνω στην οποία βασίζεται δεν μπορεί να την υποστηρίξει.

Η επίσημη παρουσίαση του MG3 για την Ευρώπη έχει προγραμματιστεί για το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Toyota
NISSAN