ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Νέο Olympian Motors O1: Ρετρό, ηλεκτρικό αλλά και... άφαντο!
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Olympian Motors O1: Ρετρό, ηλεκτρικό αλλά και... άφαντο!

2.319 Επισκέψεις στο άρθρο (30/5/2022)

Το Olympian O1 είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που θα κοστίζει 100.000 δολάρια, όταν και εάν έρθει ποτέ στην παραγωγή.

Βγαλμένο από μια άλλη εποχή

Μια νέα start-up εταιρεία με όνομα Olympian Motors έχει ξεκινήσει να κάνει τα πρώτα της βήματα στην αυτοκινητοβιομηχανία, θέλοντας να συνδυάζει την τελευταίας γενιάς ηλεκτρική τεχνολογία με τον ρετρό σχεδιασμό αυτοκινήτων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ρετρό μέσα και έξω

Η αρχή έγινε στις 2 Μαρτίου όταν η Olympian Motors αποκάλυψε ένα μικρό teaser για το πρώτο της μοντέλο με την ονομασία O1, το οποίο σύμφωνα με την φίρμα «θα είναι σε θέση να προσφέρει υψηλή αισθητική και περίσσια ποιότητα». Όπως μπορείτε να δείτε από τις εικόνες, το αυτοκίνητο πράγματι έχει πολλά στοιχεία ρετρό, αρχής γενομένης από το τριάκτινο τιμόνι, την ξύλινη επένδυση και την απουσία ψηφιακών οθονών. Την ίδια στιγμή, η καμπίνα είναι μίνιμαλ, αφού λείπουν τα φυσικά μπουτόν και οι διακόπτες. Εξωτερικά, η σχεδίαση του Ο1 μας θυμίζει τα προπολεμικά αυτοκίνητα.

Στα 490 χλμ. η αυτονομία

Καρδιά του Olympian Motors O1 είναι μια μπαταρία 82kWh που είναι σε θέση να προσφέρει 490 χιλιόμετρα αυτονομίας, ενώ το ηλεκτρικό μοτέρ που βρίσκεται στον πίσω άξονα έχει την δυνατότητα να επιταχύνει το αυτοκίνητο ακόμη και στα 257 χλμ./ώρα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
NEXEN NFERA PRIMUS