Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
H Pagani μπορεί να είναι μια μικρή εταιρεία, αλλά σχεδιάζει ήδη δύο νέες εκδόσεις του Huayra.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Pagani μπορεί να είναι μια μικρή εταιρεία, αλλά σχεδιάζει ήδη δύο νέες εκδόσεις του Huayra.

Nέο Pagani Huayra BC Roadster

2.813 Επισκέψεις στο άρθρο (13/3/2017)

H Pagani παρουσίασε το Huayra BC Roadster στη Γενεύη. Δεν σταμάτησε όμως εκεί και ετοιμάζει ακόμη πιο προηγμένα μοντέλα. Διάβασε ποια είναι και πότε αναμένονται.

H Pagani μπορεί να είναι μια μικρή εταιρεία με περιορισμένους πόρους για έρευνα και ανάπτυξη, αλλά σχεδιάζει ήδη δύο νέες εκδόσεις του Huayra, αμέσως μετά την αποκάλυψη του Roadster στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Κανείς δεν έμεινε έκπληκτος ότι το μοντέλο που επέλεξε είναι το Roadster.

Κανείς δεν έμεινε έκπληκτος ότι το μοντέλο που επέλεξε είναι το Roadster.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Κανείς δεν έμεινε έκπληκτος ότι το μοντέλο που επέλεξε είναι το Roadster. Παρά το γεγονός ότι Horacio Pagani έχει αφήσει να διαρρεύσουν πολύ λίγες λεπτομέρειες  σχετικά με το μοντέλο, πληροφορίες λένε ότι έχει τη δυνατότητα να είναι ακόμα πιο ικανό από το Coupe BC.
 
Για εκείνους που δεν γνωρίζουν, το Huayra Roadster δεν είναι απλώς μια απομίμηση του Coupe. Είναι εντελώς ανακατασκευασμένο και χρησιμοποιεί μια σειρά τεχνολογιών από το BC για να καταστεί σύμφωνα με τη Pagani ταχύτερo και ελαφρύτερo. Σύμφωνα με τον Horacio Pagani, το BC Roadster θα αποκαλυφθεί γύρω στο τέλος αυτής της δεκαετίας συνοδευόμενο από μια έκπληξη.

Μετά το λανσάρισμα του Huayra BC Roadster, η Pagani θα αναδιαμορφώσει το Coupe με τα αποκαλυπτήρια να γίνονται το 2020. Ουσιαστικά μια δεύτερης γενιάς Huayra, θα επωφεληθεί από μια σειρά από νέες τεχνολογίες στα αξεσουάρ της και στην κατασκευή της. Δεν υπάρχουν ανακοινώσεις σχετικά με τα στοιχεία του αυτοκινήτου, αλλά πληροφορίες λένε ότι θα ζυγίζει ακόμη λιγότερο από ότι το Huayra Roadster, θα έχει περισσότερη δύναμη και θα υπάρχουν κάποιες στιλιστικές αλλαγές.

Πώς σας φαίνεται;

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
Citroen