Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Νέο Skoda Kaylaq: To νέο SUV της Skoda που ίσως έρθει στην Ευρώπη

 Σχολιάστε 
4.481 Επισκέψεις στο άρθρο (22/8/2024)
Νέο Skoda Kaylaq: To νέο SUV της Skoda που ίσως έρθει στην Ευρώπη
2 Φωτογραφίες »

- Θα κάνει ντεμπούτο το 2025
- Το πρώτο Skoda στην Ινδία με τη σχεδιαστική γλώσσα Modern Solid
- Με χιλιάρι μοτέρ 115 ίππων

Θα κάνει ντεμπούτο το 2025

Το νέο μικρό SUV της Skoda για την ινδική αγορά θα έχει όνομα Kylaq. Το όνομα αυτό επιλέχθηκε μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας, με το αυτοκίνητο να επρόκειτο να τοποθετηθεί κάτω από το Kushaq, αποτελώντας το νέο entry-level μοντέλο στην τοπική γκάμα της μάρκας του VW Group, τόσο σε μέγεθος (θα είναι μικρότερο από 4 μέτρα) όσο και σε τιμή. Το ντεμπούτο και το λανσάρισμα του Skoda Kylaq στην αγορά έχει προγραμματιστεί για το 2025. Προς το παρόν δεν είναι σαφές αν το SUV θα προσφερθεί και σε άλλες αγορές εκτός της Ινδίας.

Θα είναι το πρώτο Skoda στην Ινδία με τη σχεδιαστική γλώσσα Modern Solid

Αρχικά, το Skoda Kylaq είχε teasάριστεί τον Φεβρουάριο του 2024 με ένα σκίτσο του εμπρόσθιου τμήματος και τώρα η Skoda αποκαλύπτει το προφίλ του του αυτοκινήτου, στο οποίο βλέπουμε πως το SUV αυτό θα είναι το πρώτο Skoda που θα φέρει τη σχεδιαστική γλώσσα Modern Solid της μάρκας στην Ινδία.

Με χιλιάρι μοτέρ 115 ίππων

Το νέο μοντέλο θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB A0 IN, την ίδια αρχιτεκτονική που έχουν τα Skoda Kushaq και VW Taigun που επίσης προσφέρονται στην ινδική αγορά. Κάτω από το καπό του, αναμένεται να φιλοξενεί έναν υπερτροφοδοτούμενο τρικύλινδρο κινητήρα 1,0 λίτρων, απόδοσης 115 ίππων. Η Skoda πιθανότατα θα προσφέρει το μοτέρ σε συνδυασμό είτε με ένα χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ή με ένα αυτόματο. Αμφότερα θα μεταφέρουν την ισχύ στους μπροστινούς τροχούς.

Autotriti.gr
Autotriti.gr