ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η MINI αναφέρει ότι το νέο της έμβλημα συνδυάζει «τις παραδοσιακές αξίες με το πνεύμα της ανάπτυξης για το μέλλον».

Νέο έμβλημα για MINI

1.572 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2017)

To έμβλημα με το οποίο θα γνωρίζουμε όλα τα τωρινά και επερχόμενα μοντέλα ΜΙΝΙ από τον Μάρτιο του 2018 παρουσίασε η εταιρεία.

H MINI ανακοίνωσε πως το λογότυπο της σε όλα τα τωρινά και μελλοντικά μοντέλα της μάρκας θα αλλάξει από τον Μάρτιο του 2018 και έπειτα. Το ανανεωμένο logo θα κινείται στα πρότυπα που παλιού αλλά με πιο απλές γραμμές και την ονομασία γραμμένη με μαυρα κεφαλαία γράμματα.

Η MINI αναφέρει ότι το νέο της έμβλημα συνδυάζει «τις παραδοσιακές αξίες με το πνεύμα της ανάπτυξης για το μέλλον» ενώ αναφέρει ότι επικεντρώνεται «σε ό,τι έχει πραγματικά σημασία». Αν και βασίζεται εν πολλοίς στο έμβλημα που λανσαρίστηκε το 2001 , η εταιρεία αναφέρει ότι η «επίπεδη σχεδίαση του θα έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο παγκοσμίως» ενώ διατηρεί αρκετά ρετρό στοιχεία που παραπέμπουν στις ρίζες της MINI στα τέλη της δεκαετίας του 1950 όταν η BMC λάνσαρε το Morris Mini-Minor μαζί με το Αustin Seven.
 
Η πρώτη φορά που η MINI έλαβε το δικό της έμβλημα είναι το 1969, όταν και άρχισε η παραγωγή του αποκλειστικά από το εργοστάσιο του Longbridge στο Ηνωμένο Βασίλειο ενώ ανά τις δεκαετίες έχει αλλάξει αρκετές φορές μορφή.

Το λογότυπο θα βρίσκεται στο καπό, στο πίσω μέρος, πάνω στο τιμόνι και στο κλειδί όλων των μοντέλων της μάρκας.

 

Hyundai
FIRESTONE ROADHAWK2