Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Νέο κινέζικο ηλεκτρικό θα μπορεί παρκάρει πλαγίως σε χρόνο dt

 Σχολιάστε 
1.491 Επισκέψεις στο άρθρο (22/8/2024)
Νέο κινέζικο ηλεκτρικό θα μπορεί παρκάρει πλαγίως σε χρόνο dt

- Νέα τεχνολογία φέρνει στο προσκήνιο η ΙΜ Motors
- Παρκάρει πλαγίως και όχι με μανούβρες σε σύντομο χρονικό διάστημα
- Αγνωστο το αυτοκίνητο που κάνει αυτό το τρικ

Νέα τεχνολογία φέρνει στο προσκήνιο η ΙΜ Motors

Εδώ και αρκετό καιρό, οι εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων προσφέρουν συστήματα αυτόματης στάθμευσης που μπορούν να κατευθύνουν ένα όχημα σε μια θέση στάθμευσης χωρίς καμία παρέμβαση του οδηγού. Ωστόσο, η κινεζική IM Motors φαίνεται να αναπτύσσει μια νέα τεχνολογία που διαφέρει από οτιδήποτε είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

Παρκάρει πλαγίως και όχι με μανούβρες σε σύντομο χρονικό διάστημα

Η εταιρεία ανέβασε πρόσφατα στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα σύντομο βίντεο (δείτε το εδώ), στο οποίο ένα καμουφλαρισμένο ηλεκτρικό πρωτότυπο αυτοκίνητο κινείται ως δια μαγείας πλαγίως και παρκάρει χωρίς καμία μανούβρα σε μια θέση στάθμευσης. Μια πιο προσεκτική ματιά αποκαλύπτει ότι το σύστημα δεν είναι τόσο αυτοματοποιημένο, αφού φαίνεται πως ο οδηγός στρίβει το τιμόνι προς τα αριστερά του ακι μετά οι πίσω τρόχοι στρίβουν προς το χώρο στάθμευσης, αλλά προς την αντίθετη κατεύθυνση από τους μπροστινούς τροχούς.

Αγνωστο το αυτοκίνητο που κάνει αυτό το τρικ

Οι λεπτομέρειες σχετικά με το αυτοκίνητο που παρουσιάστηκε στην ενδιαφέρουσα δοκιμή είναι περιορισμένες, αλλά φαίνεται πως είναι παρόμοιο σε σχήμα και μέγεθος με το σημερινό ηλεκτρικό σεντάν L6 της μάρκας. Ωστόσο, η παρουσία καμουφλάζ υποδηλώνει ότι ίσως πρόκειται για μια νέα έκδοση ή μπορεί να είναι τελικά ένα εντελώς ξεχωριστό μοντέλο. Δεν υπάρχει επίσης καμία πληροφορία για το πότε ή αν η IM Motors σχεδιάζει να προσφέρει την τεχνολογία αυτή σε κάποιο από τα νέα της μοντέλα. Ο χρόνος θα δείξει...

Toyota
OPEL