Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Τα λίγα που έχουν έρθει στη δημοσιότητα αναφέρουν ότι θα πρόκειται για ένα μικρό crossover/SUV.

H φημολογία είναι έντονη σχετικά με το ενδεχόμενο να βασιστεί στο Panda 4x4.

Nέο μοντέλο Jeep;

4.297 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2017)

Έντονες είναι οι φήμες ότι η Jeep σχεδιάζει να λανσάρει ένα ολοκαίνουριο και πολύ προσιτό οικονομικά μοντέλο που θα αποτελέσει το μικρότερο SUV στην γκάμα της. Δείτε τις τελευταίες πληροφορίες.

Διαρροές για τα νέα σχέδια του FCA Group για την Jeep ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σήμερα σχετικά με το πιθανό λανσάρισμα νέων μοντέλων τόσο στη βάση όσο και στην κορυφή της γκάμας. Ας δούμε τι αναφέρουν οι πηγές από το στρατόπεδο της Jeep.

Kατ αρχάς, οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι μέσα στα άμεσα πλάνα της εταιρείας είναι να κατασκευάσει ένα μοντέλο που θα τοποθετηθεί κάτω από Renegade. Δεν υπάρχει καμιά περαιτέρω πληροφορία για το όνομα του ή για κάποια ημερομηνία που θα το δούμε. Τα λίγα που έχουν έρθει στη δημοσιότητα αναφέρουν ότι θα πρόκειται για ένα μικρό crossover/SUV.
 
H φημολογία είναι έντονη σχετικά με το ενδεχόμενο να βασιστεί στο Panda 4x4 κυρίως γιατί είναι και αυτό τετρακίνητο ενώ η κατασκευή του είναι τόσο οικονομική που θα επιτρέψει στην Jeep να αναπτύξει ένα οικονομικό SUV για τις ευρωπαϊκές αγορές όπου τέτοια μοντέλα αποδεικνύονται αρκετά δημοφιλή.

Για την κορυφή της γκάμας, η Jeep φαίνεται ότι ετοιμάζει τα Wagoneer και Grand Wagoneer με το μόνο που έχει γίνει γνωστό να είναι ότι θα πάρουν δάνειο την πλατφόρμα που χρησιμοποιεί και το τωρινό Ram 1500.
 

Toyota
Skoda