Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Τα τρέχοντα ισχυρά αυτοκίνητα της κορεατικής μάρκας χρησιμοποιούν έναν τετρακύλινδρο 2,0 λίτρων κινητήρα.

Νέο μοτέρ από το τμήμα Ν της Hyundai;

3.046 Επισκέψεις στο άρθρο (18/12/2020)

Τις εργασίες προκειμένου να δημιουργήσει ένα νέο κινητήρα για τα μελλοντικά ισχυρά μοντέλα που σκοπεύει να φέρει μέσω του τμήματος «Ν», έχει ξεκινήσει η Hyundai.


Την κατασκευή ενός ολοκαίνουργιου τετρακύλινδρου κινητήρα 2,3 λίτρων που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τα μελλοντικά της μοντέλα που θα προέρχονται από το τμήμα «Ν», έχει ξεκινήσει η Hyundai σύμφωνα με όσα αναφέρουν πληροφορίες που έρχονται από το εξωτερικό.
 
Τα τρέχοντα ισχυρά αυτοκίνητα της κορεατικής μάρκας χρησιμοποιούν έναν τετρακύλινδρο 2,0 λίτρων κινητήρα ο οποίος προσφέρει 250 ή 275 ίππους. Ωστόσο όπως φαίνεται οι μηχανικοί της Hyundai μελλοντικά αναμένεται να εισάγουν ένα μεγαλύτερο μοτέρ, χωρητικότητας όπως προαναφέραμε 2,3 λίτρων. Το εν λόγω μοτέρ φημολογείται πως θα φτάνει έως τις 7.000 σ.α.λ., ενώ λέγεται πως η ισχύς που θα προέρχεται από τη νέα υπερτροφοδοτούμενη μονάδα ισχύος θα φτάνει περίπου τα 312 άλογα.
 
Οι αναφορές από τα ξένα Μέσα μάλιστα υποστηρίζουν πως δεν αποκλείεται ο νέος κινητήρας να συνδυάζεται και από ηλεκτρικό μοτέρ, κάτι που αν ισχύσει, τότε αυτόματα θα αυξάνει ακόμα περισσότερο την ισχύ, ενώ πιθανότατα θα μειώνει την κατανάλωση του καυσίμου αλλά και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.
 
Από κει και πέρα δεν έχουν υπάρξει άλλες πληροφορίες, ούτε αναφορικά με το χρονικό διάστημα που αναμένεται να δούμε για πρώτη φορά το νέο μοτέρ που λέγεται ότι ετοιμάζει η Hyundai. Ωστόσο δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν κάτι τέτοιο συμβεί μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

Autotriti.gr
Leasing