Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Τι μας ετοιμάζει η Hyundai για το άνοιγμα της έκθεσης αυτοκινήτου στη Γενεύη;

Τι μας ετοιμάζει η Hyundai για το άνοιγμα της έκθεσης αυτοκινήτου στη Γενεύη;

Νέο «πράσινο» concept από τη Hyundai

3.503 Επισκέψεις στο άρθρο (2/3/2017)

Έντονη φημολογία έχει σχηματιστεί γύρω από το επικείμενο λανσάρισμα ενός ολοκαίνουργιου υδρογονοκίνητου πρωτότυπου από τη Hyundai στη Γενεύη. Δείτε τι λένε οι μέχρι τώρα πληροφορίες.

Φαίνεται πως η κορεάτικη φίρμα κρατάει τον άσσο στο μανίκι, καθώς έχουν ενταθεί οι φήμες για το λανσάρισμα ενός νέου πρωτοεμφανιζόμενου πρωτοτύπου με κυψέλες καυσίμου υδρογόνου. Αυτή η σπουδή της Hyundai αναμένεται να παρουσιαστεί στη συνέντευξη τύπου της μάρκας την ερχόμενη Τρίτη 7 Μαρτίου, στις 9:10 το πρωί.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 

Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε, που η κορεάτικη φίρμα ασχολείται με κυψέλες υδρογόνου καυσίμου, καθώς όπως ήδη γνωρίζετε διαθέτει στη γκάμα της το ηλεκτροκίνητο ix35 με ισχύ 136 ίππων. Ο ηλεκτροκινητήρας αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 24 kWh, ενώ η ενέργεια αυτή παράγεται από το υδρογόνο που αποθηκεύεται σε δύο δεξαμενές συνολικής χωρητικότητας 5.640 γρ. Αυτή η ενέργεια δίνει στο Hyundai ix35 αυτονομία 594 χλμ. με ένα γέμισμα, ενώ μπορεί να αγγίξει την τελική ταχύτητα των 161 χλμ./ώρα.

Τι νέο μπορεί να μας επιφυλάσσει η Hyundai την ερχόμενη Τρίτη; Μήπως κάποιο μικρότερο και πιο προσιτό μοντέλο με κυψέλες καυσίμου υδρογόνου; Εσείς τι πιστεύετε;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD
LEASING COURIER VS CITAN