Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Την άδεια για να γίνει ένα από τα ταξί της Νέας Υόρκης πήρε το Tesla Model 3.

Η λίστα με τα μοντέλα που πήραν την έγκριση.

Νέο ταξί στη Νέα Υόρκη το Tesla Model 3

1.875 Επισκέψεις στο άρθρο (30/10/2019)

Την άδεια για να γίνει ένα από τα ταξί της Νέας Υόρκης πήρε το Tesla Model 3, όντας το μοναδικό αμιγώς ηλεκτρικό όχημα που εγκρίθηκε για αυτή τη λειτουργία.

Σύμφωνα με μία εικόνα που δημοσίευσαν μέσα του εξωτερικό το Tesla Model 3 βρίσκεται στη λίστα με τα αυτοκίνητα που πήραν την άδεια για να μεταφέρουν τους ανθρώπους στους δρόμους της Νέας Υόρκης, κάτι το οποίο αργότερα επιβεβαιώθηκε και από τους αρμόδιους της επιτροπής Ταξί και Λιμουζίνων (Taxi & Limousine Commission) που είναι η υπεύθυνη υπηρεσία.
 
Το αξιοσημείωτο είναι πως το Model 3 είναι το μόνο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα στον εγκεκριμένο κατάλογο. Βέβαια υπάρχουν και μία σειρά από άλλα φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα όπως το Chevrolet Malibu Hybrid, το Chrysler Pacifica Hybrid, το Ford Fusion Hybrid και το Hyundai Sonata Hybrid, το Lincoln MKZ και το Lexus RX 450h.
 
Φυσικά η κίνηση αυτή δεν αποτελεί κάτι το νέο, καθώς η πιο κοντινή σε εμάς Ολλανδία λέγεται πως έχει έναν από τους μεγαλύτερους στόλους ταξί Tesla από το 2017, ενώ την ίδια χρονιά το Ντουμπάι αποκάλυψε πως 200 ταξί Tesla αποτελούν μέρος του δικού του στόλου.
 
Η κίνηση αυτή αποτελεί μία ακόμα απόδειξη πως τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα μπαίνουν ολοένα και περισσότερο στον παγκόσμιο χάρτη, κάτι που φυσικά έχει αρχίσει να επηρεάζει και τη χώρα μας.    

Toyota
Skoda