Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

¶κυρο έριξε το Συμβούλιο της Επικρατείας στον διαγωνισμό Σπίρτζη αναφορικά με τα ηλεκτρονικά διόδια.

Νέος διαγωνισμός για τα ηλεκτρονικά διόδια!

1.580 Επισκέψεις στο άρθρο (1/11/2019)

Aκυρο έριξε το Συμβούλιο της Επικρατείας στον διαγωνισμό Σπίρτζη αναφορικά με τα ηλεκτρονικά διόδια στους αυτοκινητόδρομους, μετά από προσφυγή της μειοδότριας Κοινοπραξίας.

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή μέσα στο επόμενο εξάμηνο θα προχωρήσει ο ίδιος σε νέο διαγωνισμό πιο ολοκληρωμένο και αξιόπιστο σύμφωνα με τα πρότυπα που ακολουθούν για αντίστοιχους διαγωνισμούς και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 
Ο Κ. Καραμανλής δήλωσε ότι τόσο αυτός ο διαγωνισμός όσο και ο διαγωνισμός για την προμήθεια 750 αστικών λεωφορείων που ακυρώθηκε από την αρμόδια Αρχή και θα επαναπροκηρυχθεί, αλλά και η λύση που είχε επιλεγεί για το Σταθμό Βενιζέλου του Μετρό Θεσσαλονίκης «ήταν γονατογραφήματα».
 
Επιπλέον, ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με τον συνάδελφο του υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη βρήκαν λύση για την διασυνδεσιμότητα όλων των διοδίων ώστε να χρησιμοποιείται το ίδιο e pass σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής Οδού.
 
Μιλώντας για την Αττική Οδό και τις επεκτάσεις αυτής, ο Κώστας Καραμανλής συνέδεσε το θέμα αυτό με την απόφαση που θα παρθεί σχετικά με το λιμάνι του Λαυρίου για να ξεκαθαριστεί και αν είναι βιώσιμο το έργο, καθώς το κόστος των επεκτάσεων προς Λαύριο και Ραφήνα ανέρχεται στα 400 εκατομμύρια ευρώ. Τέλος ο υπουργός Υποδομών δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επανέλθει η Αττική Οδός ζητώντας αύξηση των διοδίων από την 1η Ιανουαρίου, αναφέροντας πως από τη μεριά του θα κάνει τα πάντα για να τις μπλοκάρει.

Autotriti.gr
VITO POSO KALO EINAI