Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Αριστερά στην εικόνα βλέπετε τον διευθύνων σύμβουλος της Renault Sport, Cyril Abiteboul και δεξιά τον Thierry Koskas.

Νέος πρόεδρος στη Renault Sport Racing

1.966 Επισκέψεις στο άρθρο (15/11/2018)

Αλλαγή στην κεφαλή της Renault Sport Racing αναμένεται να υπάρξει με τον ερχομό του 2019.

Όπως έγινε γνωστό Thierry Koskas θα αντικαταστήσει τον Jerome Stoll στον προεδρικό θώκο του αγωνιστικού βραχίονα της Renault, από την 1η Ιανουαρίου του 2019, με στόχο να συνεχίσει την αγωνιστική και όχι μόνο βελτίωση της γαλλικής μάρκας στην Formula 1.
 
Μια σύντομη δήλωση της Renault, δήλωσε ότι ο Koskas θα επιδιώξει «να φέρει την ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο της πειθαρχίας και να εξασφαλίσει ότι η συμβολή της Formula 1 στη μάρκα της Renault παγκοσμίως θα ενισχυθεί». Ο Thierry Koskas, ο οποίος εργάζεται στη Renault από το 1997, πήρε τον τίτλο του εκτελεστικού αντιπροέδρου πωλήσεων και μάρκετινγκ της Renault στις αρχές του 2016 και έγινε μέλος της εκτελεστικής επιτροπής.
Από την πλευρά του ο Jerome Stoll που «υπηρετεί» τη γαλλική μάρκα από το 1980, αναμένεται να κλείσει το 65ο έτος της ηλικίας τους το 2019, έχοντας τον τίτλου του προέδρου της Renault Sport Racing από τις αρχές του 2016.
 
Τέλος σε ότι αφορά την παρουσία της Renault στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1 που μετρά μόλις ένα Grand Prix για να ολοκληρωθεί, η γαλλική ομάδα είναι έτοιμη να εξασφαλίσει την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών σημειώνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα από 2016.

ford
NISSAN