Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Την τρίτη νίκη της καριέρας του σημείωσε ο Βρετανός Kris Meeke στο WRC Ράλι Φινλανδίας.

Την τρίτη νίκη της καριέρας του σημείωσε ο Βρετανός Kris Meeke στο WRC Ράλι Φινλανδίας.

Νίκη για Kris Meeke. Δείτε τα αποτελέσματα του Ράλι Φινλανδίας.

3.162 Επισκέψεις στο άρθρο (31/7/2016)

Δεύτερη νίκη για τον Meeke φέτος με το DS3, ενώ παράλληλα γίνεται ο πρώτος Βρετανός που κερδίζει στη Φινλανδία. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Αναμενόμενη ήταν η νίκη του Kris Meeke στον όγδοο γύρο του WRC, ο οποίος πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του φέτος και την τρίτη στην καριέρα του, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Jari-Matti Latvala με VW Polo.
Συνολικά ο Βρετανός επικράτησε στις οκτώ από τις 24 ειδικές του αγώνα και κατέγραψε κατά 29,1 δευτερόλεπτα γρηγορότερο χρόνο από τον δεύτερο Latvala, εκμεταλλευόμενος τον κανονισμό που θέλει τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Sebastian Ogier, να εκκινεί πρώτος «καθαρίζοντας» τις ειδικές διαδρομές. 
Η πρώτη τριάδα του βάθρου συμπληρώθηκε από τον Ιρλανδό Craig Breen με το DS3, ο οποίος μάλιστα ξέσπασε σε κλάματα, κάτι απόλυτα λογικό μιας και είναι η πρώτη του φορά στο πόντιουμ.
Ο Ogier με VW Polo έμεινε μόλις δωδέκατος και συνέχισε το κακό σερί, που τον θέλει να συμπληρώνει έξι συναπτούς μήνες χωρίς νίκη, εν τούτοις παραμένει πρώτος στο πρωτάθλημα και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι ο επόμενος αγώνας θα γίνει στη Γερμανία στις 18 έως 21 Αυγούστου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Citroen