Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το νέο γαλλικό SUV πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Στο εξωτερικό μέρος το K-ZE θυμίζει σε μεγάλο βαθμό το Captur.

Ντεμπούτο για το Renault K-ZE

2.320 Επισκέψεις στο άρθρο (2/10/2018)

Το νέο πρωτότυπο Renault K-ZE παρουσίασε η γαλλική μάρκα. Δείτε περισσότερα.

Το νέο γαλλικό SUV πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο το οποίο σύμφωνα με τη μάρκα μπορεί να διανύσει με μία μόνο φόρτιση 250 χιλιόμετρα, μέσω του ηλεκτροκινητήρα και του πακέτου μπαταριών που διαθέτει, οι αριθμοί και οι επιδόσεις των οποίων δεν έγιναν γνωστοί.
 
Στο εξωτερικό μέρος το K-ZE θυμίζει σε μεγάλο βαθμό το Captur, ωστόσο όντας ηλεκτρικό δεν απαιτείται να έχει εισόδους αέρα για την ψύξη του κινητήρα. Ως εκ τούτου έχει λάβει μία κλειστή γρίλια, η οποία συνοδεύεται από λεπτά φωτιστικά σώματα, ενώ στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα έχουν τοποθετηθεί προβολείς που διαιρούνται σε τρία μικρά τετράγωνα. Πηγαίνοντας προς τα πίσω βλέπουμε τις μεγάλες ζάντες αλλά και την γαλάζια οροφή, η οποία μας θυμίζει πως πρόκειται για ένα μοντέλο μηδενικών ρύπων, ενώ στο πίσω μέρος έχει εγκατασταθεί μία μικρή αεροτομή στο πάνω μέρος του παρμπρίζ.
Από κει και πέρα το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας, ενώ στο εσωτερικό του υπάρχει μία οθόνη η οποία φιλοξενεί στο σύστημα πλοήγησης αλλά και άλλες διαθέσιμες υπηρεσίες.
 
Το Renault K-ZE αναμένεται να διατεθεί πρωτίστως στην Κίνα και θα κατασκευαστεί από την e-GT New Energy Automotive Co, μία κοινοπραξία που δημιουργήθηκε από την Dongfeng Motor Group και τη Nissan. 

Autotriti.gr
EURO NCAP 2024 BIG VANS