Ντεμπούτο για το νέο Lexus ΝΧ Overtrail

3.384 Επισκέψεις στο άρθρο (17/4/2024)
Ντεμπούτο για το νέο Lexus ΝΧ Overtrail
5 Φωτογραφίες »

- Νέα έκδοση με έμφαση στα ταξίδια και στις εκδρομές.
- Ανυψωμένη ανάρτηση και 18άρες ζάντες με ελαστικά παντός εδάφους.
- Βενζίνη, υβριδικό και Plug-in.
- Αποκλειστικό χρώμα και καμπίνα με μαύρο και χακί δέρμα.

Νέα έκδοση με έμφαση στα ταξίδια και στις εκδρομές

Τη νέα έκδοση Overtrail, του ΝΧ αποκάλυψε επίσημα η Lexus. Η premium μάρκα της Toyota δίνει στο πολυτελές μεσαίο SUV νέα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και καινούργιές ζάντες, καθιστώντας το ακόμα πιο ικανό στις off-road εξορμήσεις. Το νέο Lexus ΝΧ Overtrail θα προσφέρεται με όλα τα κινητήρια σύνολα, υβριδικά, plug-in υβριδικά και βενζίνη.

Το νέο Lexus ΝΧ Overtrail δεν πρόκειται για ένα σκληροτράχηλο off-road SUV, αλλά μπορεί να κινείται με περισσότερη αυτοπεποίθηση σε εκτός δρόμους διαδρομές. Σύμφωνα με τη μάρκα, αποτελεί το κατάλληλο μοντέλο για όσους αγαπούν τις εκδρομές και χρειάζεται να βγουν εκτός ασφάλτου, ενώ παράλληλα θέλουν να κινούνται με άνεση και στην πόλη.

Ανυψωμένη ανάρτηση και αποκλειστικό χρώμα

Το νέο Lexus ΝΧ Overtrail εξοπλίζεται με νέας σχεδίασης μαύρες ματ ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, οι οποίες συνδυάζονται με ελαστικά παντός εδάφους. Από κει και μετά, υπάρχει μαύρο φινίρισμα για τα καπάκια των πλαϊνών καθρεπτών, τις χειρολαβές των θυρών, τα προστατευτικά στους θόλους των τροχών, τις ράγες οροφής και τα πλαίσια των παραθύρων, ενώ μαύρη είναι και η μάσκα. Η επιλογή του μαύρου χρώματος έρχεται σε αντίθεση με τη νέο καφετί χρώμα (Moon Desert), που είναι αποκλειστικό για την έκδοση Overtrail και προστίθεται στην γκάμα των χρωματικών επιλογών που περιλαμβάνει έξι επιπλέον χρώματα.

Από κει και πέρα, το Lexus ΝΧ Overtrail χάρη στη νέα ρύθμιση της ανάρτησης έχει 15 χιλιοστά μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, φτάνοντας τα 200 χιλιοστά, αυξάνοντας παράλληλα το συνολικό του ύψος στα 1.675 χλστ.   

Συνδυασμός μαύρου και χακί στην καμπίνα

Στην καμπίνα, υπάρχει συνδυασμός μαύρου και χακί δέρματος. Επιπλέον, το σύστημα κλιματισμού χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία ποιότητας αέρα nanoe-X, τροφοδοτώντας τρισεκατομμύρια μικροσκοπικά μόρια νερού στο σύστημα κλιματισμού. Αυτό σύμφωνα με τη μάρκα έχει το αποδεδειγμένο αποτέλεσμα της καταπολέμησης των βακτηρίων, των ιών, της μούχλας και των δυσάρεστων οσμών.

Βενζίνη, υβριδικό και Plug-in

Το νέο Lexus ΝΧ Overtrail θα προσφέρεται με όλα τα κινητήρια σύνολα του μοντέλου, υβριδικά, plug-in υβριδικά και βενζίνη. Ως εκ τούτου θα είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις NX 350h (242 άλογα), NX 450h+ (309 άλογα) και NX 350 (279 άλογα), αντίστοιχα. Οι τιμές τους δεν ανακοινώθηκαν.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
fiat