Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ντεμπούτο με 428 άλογα το «καυτό» smart #1 BRABUS
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ντεμπούτο με 428 άλογα το «καυτό» smart #1 BRABUS

3.713 Επισκέψεις στο άρθρο (29/8/2022)

Επίσημη πρεμιέρα έκανε το «καυτό» smart #1 BRABUS, το οποίο έφτασε με 428 άλογα, ως η πλέον ισχυρή έκδοση του πρώτου SUV της smart.

Επίσημη πρεμιέρα

Πριν από περίπου 10 ημέρες η smart είχε δώσει στη δημοσιότητα τις επίσημες εικόνες του ολοκαίνουργιου ηλεκτρικού SUV, smart #1 BRABUS. Ωστόσο η μάρκα είχε κρατήσει μυστικές τις πληροφορίες για το σύστημα κίνησης και τις επιδόσεις του, κάτι που ξεκαθάρισε έπειτα από την επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου, που έγινε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της πόλης Chengdu στην Κίνα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

428 άλογα και τετρακίνηση

Όπως λοιπόν σημείωσε η smart, το #1 BRABUS εξοπλίζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ. Ένα στον μπροστά άξονα και το τυπικό μοτέρ που βρίσκουμε και στο #1, στον πίσω άξονα. Η συνολική ισχύς ανέρχεται στα 428 άλογα και τα 543 Nm ροπής, ενώ για το σπριντ 0-100 χλμ./ώρα το «καυτό» SUVάκι χρειάζεται μόλις 3,7 δευτερόλεπτά.  Η μπαταρία που χρησιμοποιεί είναι η ίδια του κανονικού μοντέλου των 66 kWh, ενώ προφανώς η αυτονομία θα είναι μειωμένη από τα 440 χιλιόμετρα.

Αεροδυναμικό εξωτερικό

Από κει και θυμίζουμε πως στο εξωτερικό μέρος το smart #1 BRABUS λαμβάνει μία σπορ μάσκα με διπλές εισόδους αέρα στον προφυλακτήρα αλλά και στο καπό. Άλλες προσθήκες περιλαμβάνουν τις ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, τα φιμέ τζάμια, τη μεγάλη πίσω αεροτομή και τον αεροδυναμικό διαχύτη. Όλα αυτά την ώρα που η «καυτή» έκδοση του #1 έρχεται σε ένα ματ γκρι χρώμα σε συνδυασμό με κόκκινη οροφή, μαύρα σήματα και κόκκινες πινελιές.

Συνέχεια του άρθρου >>>
CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
Leasing