Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Είναι μικρά, είναι diesel και κοστίζουν όλα πάνω κάτω 15.000 ευρώ. Ποιο είναι το καλύτερο;
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Είναι μικρά, είναι diesel και κοστίζουν όλα πάνω κάτω 15.000 ευρώ. Ποιο είναι το καλύτερο;

Ντίζελ με 15.000

72.658 Επισκέψεις στο άρθρο (9/1/2016)

Είναι diesel, με 90 άλογα, κοστίζουν το ίδιο και κερδίζουν από μακριά τα βλέμματα των περαστικών με την μοντέρνα και νεανική σχεδίασή τους.

Κατά την αγορά ενός καινούργιου αυτοκινήτου, οι παράγοντες που επηρεάζουν την τελική επιλογή είναι πολλοί και διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Αλλοι για παράδειγμα αναζητούν την ευελιξία μέσα στην πόλη, άλλοι την οικονομία καυσίμου, άλλοι την άνεση στον αυτοκινητόδρομο, άλλοι την τιμή, άλλοι τους χώρους και ούτω καθεξής. Ωστόσο, υπάρχει ένας παράγοντας που μπορεί να μην μετριέται με νούμερα μιας και εμπεριέχει το υποκειμενικό στοιχείο μέσα του, ωστόσο είναι πολύ καθοριστικός κατά την αγορά. Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά, η εμφάνιση, αφού, κακά τα ψέματα, όταν βρίσκεσαι μεταξύ δύο ή και τριών επιλογών, το μοντέλο που στο τέλος θα επιλέξεις είναι το ομορφότερο για εσένα. Παρακάτω συγκρίνουμε τρία μοντέλα που ξεχωρίζουν με τη μοντέρνα σχεδίασή τους, είναι diesel με 90 περίπου ίππους και κοστίζουν 15.000 περίπου ευρώ. Ο λόγος για τα Hyundai i20 1,4 CRDi, Opel Corsa 1,3 DTE και Renault Clio 1,5 dCi.
Σχεδίαση: Φρέσκα και γεμάτα στιλΟι μοντέρνες και γεμάτες στιλ σχεδιαστικές γραμμές είναι ο κοινός παρονομαστής των τριών μοντέλων, αλλά και το στοιχείο που τα έφερε αντιμέτωπα σε αυτό το συγκριτικό. Σίγουρα, βέβαια, το ποιο είναι ομορφότερο εξαρτάται από υποκειμενικά κριτήρια, ωστόσο και τα τρία καταφέρνουν -αντικειμενικά- να κλέψουν τα βλέμματα των περαστικών από μακριά.Αρχικά, το Hyundai i20 ακολουθώντας τη νεότερη σχεδιαστική φιλοσοφία της Hyundai (fluidic sculpture) είναι ένα από τα πιο μοντέρνα μικρά της αγοράς. Η υιοθέτηση γλυπτών επιφανειών σε όλο το αμάξωμα, μαζί με τη επιθετική μάσκα και τα φανάρια ενισχύουν την παρουσία του αυτοκινήτου στο δρόμο και του προσδίδουν μια εμφάνιση που δεν περνά απαρατήρητη. Επίσης, ωραίο τρικ είναι η μαύρη πίσω κολόνα που δίνει την αίσθηση ότι η οροφή «αιωρείται».Τις εντυπώσεις, όμως, κερδίζει και το Renault Clio στο οποίο υπάρχουν πολλά στοιχεία που συναντούμε σε κουπέ οχήματα, όπως οι τονισμένοι ώμοι στο πίσω μέρος, οι «κρυμμένες» χειρολαβές των πίσω θυρών, αλλά και οι έντονες νευρώσεις που διατρέχουν το αμάξωμα του αυτοκινήτου. Σε γενικές γραμμές θα λέγαμε πως το γαλλικό μικρό εκπέμπει δυναμισμό μέσα από τις καμπύλες επιφάνειες και το επιθετικό μπροστινό μέρος.
Τέλος, πολύ μοντέρνο είναι και το Opel Corsa το οποίο στην τελευταία ανανέωσή του «Adamοποιήθηκε» κερδίζοντας σε στυλ. Έτσι, στο εμπρός μέρος ξεχωρίζει η νέα χαμηλή μάσκα, που μοιάζει με χαμόγελο και τα όμορφα ελλειπτικά φώτα μπροστά. Πίσω, εντύπωση προκαλούν τα μεγάλα φώτα, που παραπέμπουν στο Astra, αλλά και η οριζόντια νεύρωση κάτω από το τζάμι.

Μοντέρνο και δυναμικό σε σχεδίαση είναι το Hyundai i20, το οποίο υιοθετεί αρκετές έντονες ακμές.

Μοντέρνο και δυναμικό σε σχεδίαση είναι το Hyundai i20, το οποίο υιοθετεί αρκετές έντονες ακμές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Autotriti.gr