Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η εργοστασιακή έκδοση του Camaro έχει πάνω της έναν υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα απόδοσης 650 ίππων.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η εργοστασιακή έκδοση του Camaro έχει πάνω της έναν υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα απόδοσης 650 ίππων.

O 1.000 PS Eξορκιστής

7.741 Επισκέψεις στο άρθρο (6/4/2017)

Με την διαφαινόμενη έλευση του Challenger SRT Demon, η Hennessey απάντησε με το The Exorcist, ένα βελτιωμένο Chevrolet Camarro. Δείτε το σε video

Η Dodge δεν έχει αποκαλύψει ακόμα το πολυαναμενόμενο Challenger STR Demon αλλά ήδη η Hennessey Perfomance παρουσίασε τον ανταγωνιστή του Demon, εν ονόματι The Exorcist.

Tο The Εxorcist φτάνει τα 0-97 σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα.

Tο The Εxorcist φτάνει τα 0-97 σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Βασισμένο πάνω στο Chevrolet Camaro ZL1, το Εxorcist ενσωματώνει διάφορες μετατροπές που το κάνει πολύ πιο άγριο και επιθετικό με οτιδήποτε σχεδιάζει η Dodge για το Demon.

Η εργοστασιακή έκδοση του Camaro έχει πάνω της έναν υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα απόδοσης 650 ίππων αλλά η Hennessey δεν ήταν ικανοποιημένη για αυτό τα άλογα αυξήθηκαν στα 1000. Για να γίνει αυτό, οι εκκεντροφόροι έχουν αναβαθμιστεί, ένας μεγαλύτερος κινητήρας υπερτροφοδότησης εγκαταστάθηκε και παράγει 14 psi ώθησης.
 
Η εταιρία βελτιώσεων αναφέρει ότι όταν μπουν drag λάστιχα, το The Εxorcist φτάνει τα 0-97 σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα. Σε αντίθεση με το Demon που είναι προσαρμοσμένο σε μια drag έκδοση, το Camarro της Hennessey διατηρεί το εξαιρετικό κράτημα ενός κανονικού αυτοκινήτου που όπως διαρρέει η εταιρία « είναι ένα all-around αυτοκίνητο που μπορεί άνετα να οδηγηθεί στον δρόμο και σε αγώνες drag».

H τιμή για τον «Εξορκιστή» ξεκινά από τα 51.000 ευρώ και περιλαμβάνεται μια εγγύηση 2 χρόνων. Αν το Camarro έχει αυτόματη μετάδοση τότε θα πρέπει να αναβαθμιστεί με κόστος 9.370 ευρώ. Το πακέτο drag κοστίζει 5.600 ευρώ ενώ το πακέτο για την έκδοση δρόμου φτάνει τα 7.560 ευρώ.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

TI YOKOHAMA AGORAZO
Fia