Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
«Στον πάγκο» το 2015, ο Kevin Magnussen, πιλότος της F1 για τις McLaren – Honda.

«Στον πάγκο» το 2015, ο Kevin Magnussen, πιλότος της F1 για τις McLaren – Honda.

Ο Magnussen στον «πάγο»

1.933 Επισκέψεις στο άρθρο (15/12/2014)

Ο Ron Dennis, επικεφαλής της McLaren, δήλωσε ότι ο νεαρός πιλότος της F1, Kevin Magnussen, θα είναι αναπληρωματικός πίσω από τους Alonso – Button, περιμένοντας τη σεζόν του 2016.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Ron Dennis, αφεντικού της McLaren, ο νεαρός, μόλις 22 χρονών, αλλά ταλαντούχος πιλότος της F1 θα παραμείνει στον «πάγκο» για τη νέα χρονιά, καθώς προκρίθηκαν ο Jenson Button και η νέα μεταγραφή της ομάδας από τη Ferrari, Fernando Alonso.
Αναφορικά με τον Δανό οδηγό της McLaren, ο Dennis τόνισε ότι ο Magnussen έχει το μέλλον μπροστά του και η αγγλική ομάδα πιστεύει σε αυτόν. Αλλωστε, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το 2016 υπάρχουν ισχυρές πιθανότητες να αξιοποιηθεί ο Magnussen, καθώς λήγει το μονοετές συμβόλαιο του Button.
Από τη μεριά του ο Magnussen δήλωσε σχετικά για την εξέλιξη αυτή πως νιώθει κάπως «δυσαρεστημένος που δεν θα είναι στα μονοθέσια της ομάδας, όμως η McLaren είναι μια σημαντική εταιρεία που με τη νέα συνεργασία της με τη Honda ανοίγει άριστες προοπτικές για το μέλλον. Είναι σπουδαίο να είσαι μέλος αυτής της ομάδας και να αναμένεις τη μεγάλη ευκαιρία».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
VW