Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο SR20DET κινητήρας του Nissan Silvia επιστρέφει!

Ο SR20DET κινητήρας του Nissan Silvia επιστρέφει!

1.928 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2022)

Ο τετρακύλινδρος κινητήρας SR20DET του θρυλικού, Nissan Silvia επιστρέφει στην παραγωγή όπως έγινε επίσημα γνωστό!

Συνδυάστηκε με το Silvia

Το τετρακύλινδρο μοτέρ SR20DET κατασκευάστηκε από τη Nissan μεταξύ 1989 και 2003 και έγινε ιδιαίτερα γνωστό από τα μοντέλα S13, S14 και S15 Silvia. Ενώ ο υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος μπορεί να μην είναι τόσο διάσημος ή γνωστός όσο ο RB26 της Nissan από το Skyline και άλλα μοντέλα, εντούτοις το SR20DET δεν απέχει πολύ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

30 μονάδες η παραγωγή

Αυτός είναι και ο λόγος που η Nissan σε συνεργασία με την Mercury Japan, εταιρεία που δραστηριοποιείται στις βελτιώσεις και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, συμφώνησαν για την εκ νέου παραγωγή ορισμένων ολοκαίνουργιων τετρακύλινδρων κινητήρων SR20DET. Η παραγωγή θα αρκεστεί σε μόλις 30 μονάδες, με τη μηνιαία παραγωγή να ορίζεται στους 3-4 κινητήρες.

Κόστος αγοράς περίπου στα 9.300 ευρώ

Λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία κατασκευής εξακολουθούν να μην έχουν οριστικοποιηθεί, αλλά οι κρατήσεις για τους νέους κινητήρες αναμένεται να ανοίξουν αργότερα αυτό το μήνα. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι κινητήρες δεν θα είναι φθηνοί, με τον καθένα να αναμένεται να επιβαρύνει τους πελάτες με 1.330.000 γιεν, που ισοδυναμεί με 9.300 ευρώ περίπου.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
Skoda