Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ο Zuckerberg μετέτρεψε Porsche Cayenne σε Minivan για τη γυναίκα του

1.014 Επισκέψεις στο άρθρο (7/10/2024)
Ο Zuckerberg μετέτρεψε Porsche Cayenne σε Minivan για τη γυναίκα του
2 Φωτογραφίες »

- Η γυναίκα του ιδρυτή του Facebook ήθελε Minivan αλλά να είναι Porsche.
- Εκείνος αγόρασε μία Porsche Cayenne και την ανασχεδίασε σε Minivan.
- Με ηλεκτρικές συρόμενες πόρτες και έξτρα χώρο στην καμπίνα.

Μία Porsche Cayenne Turbo GT ήταν η βάση του έργου

Η γυναίκα του Mark Zuckerberg θέλησε να αποκτήσει μία Porsche Cayenne, αλλά να της δώσει ένα πιο πρακτικό στυλ και έτσι ο ιδρυτής του Facebook δεν της χάλασε το χατήρι. Το αποτέλεσμα το βλέπετε στις εικόνες και πρόκειται για αυτή την ιδιαίτερη Porsche Cayenne Turbo GT, η οποία αποκαλείται από τους κατασκευαστές της ως Minivan!

Από τη στιγμή λοιπόν που η Pricilla Chan ήθελε ένα Minivan με το σήμα της Porsche, αλλά η γερμανική φίρμα δεν πουλάει κάτι τέτοιο, ο ιδρυτής του Facebook πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Αγόρασε μία Porsche Cayenne Turbo GT και με τη βοήθεια των ανθρώπων της West Coast Customs τη μετέτρεψε σε αυτό που ήθελε. Μάλιστα, μόλις το έργο ολοκληρώθηκε δημοσίευσε τις εικόνες στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Zuckerberg αναφέρει πως ο ίδιος σχεδίασε το μοντέλο

Ουσιαστικά, οι άνθρωποι της West Coast Customs προχώρησαν στην επιμήκυνση της Cayenne και εγκατέστησαν ηλεκτρικές συρόμενες πίσω πόρτες. Αξίζει να σημειωθεί πως στην ανάρτησή του, ο Zuckerberg αναφέρει πως ο ίδιος είναι ο σχεδιαστής της Porsche Cayenne Turbo GT Minivan, ενώ μαζί με αυτή παρήγγειλε και μία 911 GT3 Touring με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Η Porsche έχει παρουσιάσει Minivan αλλά δεν το πουλάει

Κλείνοντας, να σημειωθεί πως όσο τρελή κι αν φαίνεται η ιδέα ενός minivan από τη μάρκα του Zuffenhausen, θυμίζουμε πως υπάρχει ένα τέτοιο και στην πραγματικότητα, αν και δεν είναι διαθέσιμο προς πώληση. Μιλάμε για το Vision Renndienst, ένα μοναδικό ηλεκτρικό μοντέλο με έξι θέσεις, το οποίο είχε αποκαλυφθεί από την Porsche το 2020.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

ford
OPEL