H Kia προχώρησε στη δημοσιοποίηση ενός ακόμα teaser που μας δείχνει τον ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων του Kia XCeed

18.805 Επισκέψεις στο άρθρο (11/6/2019)

Με ψηφιακό πίνακα οργάνων θα έρθει στις αγορές το νέο Kia XCeed όπως έδειξε η ίδια ή εταιρεία.

Μετά την αποκάλυψη του νέου XCeed και την πρώτη εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία, η Kia προχώρησε στη δημοσιοποίηση ενός ακόμα teaser που μας δείχνει τον ψηφιακό πίνακα οργάνων με τον οποίο θα είναι εξοπλισμένο το crossover που βασίζεται στο Ceed.
 
Πριν δούμε εξ ολοκλήρου το μοντέλο, που είναι προγραμματισμένο για τις 26 Ιουνίου, μπορούμε να πάρουμε μία ιδέα για τον ψηφιακό πίνακα οργάνων, ο οποίος έχει μέγεθος 12,3 ιντσών, προσφέροντας υψηλή ευκρίνεια χάρη στην 1920x720 ανάλυση που διαθέτει. Όπως συμβαίνει στα περισσότερα αυτοκίνητα που έχουν το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, η οθόνη αντικαθιστά το αναλογικό στροφόμετρο και ταχύμετρο, αλλά και τη μικρή κεντρική οθόνη την οποία βρίσκουμε σε πολλά σημερινά Ceed.
 
Εκτός των προαναφερόμενων ο ψηφιακός πίνακας οργάνων δίνει και άλλες πληροφορίες σχετικά με την κατανάλωση καυσίμου, το επιλεγμένο οδηγικό προφίλ, την αυτονομία, τη θερμοκρασία κ.α. Αξίζει να σημειωθεί πως κάθε φορά που ο οδηγός απενεργοποιεί τον κινητήρα, αναπαράγεται ένα σύντομο γραφικό στιγμιότυπο, προσφέροντας μια σύνοψη της διαδρομής που μόλις ολοκλήρωσε. Σε αυτή αναφέρονται η απόσταση και ο χρόνος οδήγησης, η μέση κατανάλωση καυσίμου και η εναπομένουσα αυτονομία. Επιπλέον, τα γραφικά αλλάζουν ανάλογα με το επιλεγμένο προφίλ οδήγησης: κανονικό και σπορ.
 
Επίσημες πληροφορίες για μηχανικά σύνολα δεν έχουν υπάρξει ωστόσο το πιθανότερο είναι το crossover να υιοθετήσει τη γκάμα κινητήρων του Ceed στο σύνολο της, κάτι που μεταφράζεται σε υπετροφοδοτούμενους κινητήρες βενζίνης 1,0 και 1,4 λτ. και diesel 1,6 λτ. με ιπποδυνάμεις από 100 έως και 140 ίππους.

Mercedes
moto