ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η ΕΛ.ΑΣ διέκοψε την κίνηση των οχημάτων σε καίριους κόμβους για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο κάποιου τροχαίου ατυχήματος και στην συνέχεια άρχισε να καταδιώκει τον οδηγό.

Οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα στην Ε.Ο Θεσσ/κης

2.389 Επισκέψεις στο άρθρο (8/3/2018)

Ηλικιωμένος σκόρπισε αναστάτωση στην ΕΛ.ΑΣ χθες το βράδυ όταν μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και οδήγησε για 40 χλμ μέχρι να χάσει τον έλεγχο του οχήματος του. Δείτε τις λεπτομέρειες.

Λίγες μέρες μετά το περιστατικό με την καταδίωξη που έλαβε χώρα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ένας άνθρωπος, να τραυματιστεί άλλος ένας και να υποστούν σημαντικές ζημιές δύο περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ, ένα καινούριο συμβάν προξένησε τον πανικό, αυτήν την φορά στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανίων.

Όπως έγινε γνωστό, ένας άνδρας 80 ετών διένυσε με το αυτοκίνητο του περίπου 40 χλμ. στο αντίθετο ρεύμα της Εθνικής Οδού γύρω στις 9:30 χθες το βράδυ. Ο ηλικιωμένος σύμφωνα με όλες τις αναφορές φαίνεται πως μπήκε στο αντίθετο ρεύμα από τον κόμβο Πορταριάς προς την Θεσσαλονίκη και αμέσως σήμανε συναγερμός.
 
Η ΕΛ.ΑΣ διέκοψε την κίνηση των οχημάτων σε καίριους κόμβους για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο κάποιου τροχαίου ατυχήματος και στην συνέχεια άρχισε να καταδιώκει τον οδηγό. Τελικά, ο 80χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε στις προστατευτικές μπάρες στο ύψους του Χατζηφωτίου ενώ στην συνέχεια συνελήφθη.

Αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, αφού πρώτα σχηματίστηκε εις βάρος του δικογραφία για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών. Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε πως δεν κατάλαβε πως βρίσκεται στο αντίθετο ρεύμα.

FORD
SEAT LYSEIS