Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Οι Porsche Turbo αποκτούν δικό τους σήμα και νέα εμφάνιση
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι Porsche Turbo αποκτούν δικό τους σήμα και νέα εμφάνιση

2.433 Επισκέψεις στο άρθρο (14/11/2023)

- Αλλάζει η εμφάνιση των Porsche Turbo.
- Λογότυπο «Turbonite» στις εκδόσεις Turbo.
- Turbonite αισθητική μέσα και έξω.
- Πρεμιέρα με τη νέα Panamera στις 24/11.

Αλλάζει η εμφάνιση των Porsche Turbo

Η Porsche αποφάσισε να διαχωρίσει οπτικά τα Turbo μοντέλα που βρίσκονται στην γκάμα της, προσφέροντάς τους, καινούργιο σήμα που ονομάζεται «Turbonite» και διαφορετικά εμφανισιακά χαρακτηριστικά τόσο έξω όσο και μέσα. Η νέα εμφάνιση των Porsche Turbo θα κάνει επίσημη πρεμιέρα με τη νέα Panamera, που θα αποκαλυφθεί στις 24 Νοεμβρίου.

Λογότυπο «Turbonite» στις εκδόσεις Turbo

Ενώ μέχρι σήμερα οι νέες Porsche αποκτούν μια ενημερωμένη έκδοση του κλασικού εμβλήματος της εταιρείας, οι εκδόσεις Turbo θα λάβουν το ολοκαίνουργιο σήμα «Turbonite». Αυτό αλλάζει την παραδοσιακή χρυσή απόχρωση με μια πιο σκούρα αισθητική που συνδυάζει το μαύρο με έναν μεταλλικό γκρι τόνο.  

Turbonite αισθητική μέσα και έξω

Ο χρωματικός συνδυασμός του Turbonite σήματος δε θα περιοριστεί μόνο στο λογότυπο, καθώς η Porsche σημείωσε ότι θα υπάρχει και σε άλλα σημεία του αυτοκινήτου. Αυτά μπορούν να είναι οι ζάντες, κάποια αεροδυναμικά εξαρτήματα, οι προφυλακτήρες, τα πλαίσια των παραθύρων και οι ονομασίες των αυτοκινήτων.

Στο εσωτερικό, το σήμα Turbonite θα εμφανίζεται στο τιμόνι των επερχόμενων εκδόσεων Turbo. Η Porsche πρόσθεσε ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσβλέπουν στην επένδυση Turbonite, στις ζώνες ασφαλείας και τον επιλογέα ταχυτήτων. Επιπλέον, τα οχήματα που είναι εξοπλισμένα με μαύρο εσωτερικό θα χρησιμοποιούν την απόχρωση Turbonite ως χρώμα που κάνει αντίθεση, για τις ραφές στα καθίσματα, την επένδυση στα πάνελ των θυρών, τον πίνακα οργάνων και τα πατάκια. Ωστόσο, οι λεπτομέρειες θα διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο.

Πρεμιέρα με τη νέα Panamera στις 24/11

Θα έχουμε μια καλύτερη ιδέα για το τι να περιμένουμε από την νέα Turbonite αισθητική των Porsche Turbo, όταν η νέα Panamera κάνει το ντεμπούτο της στις 24 Νοεμβρίου, καθώς θα είναι η πρώτη που θα λάβει τις συγκεκριμένες αναβαθμίσεις.

Toyota
VW