Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Οι γερμανικές μάρκες επιστρέφουν στην Έκθεση του Παρισιού

 Σχολιάστε 
1.563 Επισκέψεις στο άρθρο (17/7/2024)
Οι γερμανικές μάρκες επιστρέφουν στην Έκθεση του Παρισιού

- Πάνε στο Παρίσι Volkswagen, Audi, αλλά και η Skoda.
- Παρούσες και οι γαλλικές μάρκες.
- Θα υπάρχουν και ηχηρές απουσίες όπως Mercedes, Nissan και Hyundai.
- Θα δούμε για πρώτη φορά το Volkswagen Tayron.

Πάνε στο Παρίσι Volkswagen, Audi και Skoda

Φορτωμένη από νέα αυτοκίνητα θα είναι η επερχόμενη Έκθεση του Παρισιού, αφού οι περισσότερες από τις γερμανικές μάρκες θα δώσουν το παρόν, χωρίς ωστόσο να λείπουν και οι ηχηρές απουσίες. Οι γερμανικές εταιρείες αναμένεται να επιστρέψουν δυναμικά στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού, καθώς οι μάρκες του Ομίλου Volkswagen, VW, Audi, αλλά και η Skoda ανακοίνωσαν τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση, η οποία θα διεξαχθεί στις 14-20 Οκτωβρίου.

Παρούσες οι γαλλικές μάρκες

Οι προαναφερόμενες μάρκες δε θα είναι οι μοναδικές. Οι γαλλικές Citroen, DS και Peugeot της Stellantis θα είναι επίσης παρούσες, όπως και οι Renault, Dacia και Alpine. Το ίδιο θα ισχύσει και για τις BMW και MINI, αλλά και για την Kia, που θα είναι εκεί. Σε ότι αφορά τις κινεζικές μάρκες, επί του παρόντος η μόνη που έχει δεσμευτεί ότι θα συμμετάσχει είναι η Seres. Σε κάθε περίπτωση η επερχόμενη Έκθεση του Παρισιού θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από αυτή του 2022, όπου ήταν κυρίως γαλλική υπόθεση.

Ηχηρές απουσίες όπως Mercedes, Ford, Nissan και Hyundai

Πολλές είναι όμως και οι μάρκες που έχουν ανακοινώσει πως δε θα συμμετάσχουν στην Έκθεση. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκουμε τις Mercedes, CUPRA, SEAT, Ford, Hyundai, Jeep, Mitsubishi, Nissan, Suzuki, Volvo, Polestar και Zeekr. Υπάρχουν όμως και εκείνες που δεν έχουν αποφασίσει ακόμα όπως η Toyota αλλά και οι Alfa Romeo, Fiat και Lancia. Πιθανότατα εκτός Έκθεσης θα είναι και οι Κινεζικές MG, BYD, Chery και Great Wall.

Θα δούμε για πρώτη φορά το Volkswagen Tayron

Σε ότι αφορά τα μοντέλα, το Volkswagen Tayron θα κάνει το δημόσιο ντεμπούτο του. Πρόκειται για το νέο 7θέσιο SUV της γερμανικής φίρμας για την Ευρώπη, το οποίο αναμένεται να βασίζεται στο ομώνυμο μοντέλο της Κίνας. Μαζί του θα είναι και το πρωτότυπο ID GTI, σύμφωνα με την ενημέρωση από τη VW Γαλλίας. Από κει και πέρα, η Audi θα έχει μαζί της το νέο Q6 e-tron και το Α6 e-tron, το οποίο θα παρουσιαστεί σε λίγο διάστημα.

Autotriti.gr
OPEL