ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Οι πρώτες τιμές του ηλεκτρικού Fiat Grande Panda στην Ευρώπη

1.994 Επισκέψεις στο άρθρο (9/10/2024)
Οι πρώτες τιμές του ηλεκτρικού Fiat Grande Panda στην Ευρώπη
7 Φωτογραφίες »

- Με τιμή εκκίνησης μικρότερη των 25.000 ευρώ σε Γαλλία και Ολλανδία
- 113 «ηλεκτρικοί» ίπποι και 320 χλμ. αυτονομίας
- Με ενσωματωμένο καλώδιο φόρτισης

Με τιμή εκκίνησης μικρότερη των 25.000 ευρώ σε Γαλλία και Ολλανδία

Το  νέο Fiat Grande Panda Electric είναι πλέον διαθέσιμο προς αγορά σε Γαλλία και Ολλανδία, ενώ σύντομα θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες χώρες. Προς το παρόν το μοντέλο διατίθεται σε δύο εκδόσεις, την Grande Panda “La Prima” και την (Grande Panda)RED με τιμή εκκίνησης μικρότερη των 25.000 ευρώ. Τη σχεδίαση του νέου Grande Panda ανέλαβε το Centro Stile της Fiat στο Τορίνο και εμπνεύστηκε από το ιστορικό Fiat Panda των ΄80s. Έτσι, διατηρεί το τετραγωνικό σχήμα του προσθέτοντας μοντέρνα στοιχεία όπως τα περίτεχνα σχεδιασμένα μπρος και πίσω  LED φώτα και οι εσοχές στις επιφάνειες του αμαξώματος που σχηματίζουν τα γράμματα της Fiat και του Panda. 

113 «ηλεκτρικοί» ίπποι και 320 χλμ. αυτονομίας

Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο εξοπλίζεται με μπαταρία 44kWh παρέχοντας 320 χλμ. αυτονομίας σε μεικτό κύκλο. Το ηλεκτρικό μοτέρ αποδίδει 113 ίππους ικανούς να μετακινήσουν σβέλτα το όχημα σε συνθήκες πόλης, για τις οποίες άλλωστε προορίζεται. Τα 0-50 χλμ./ώρα επιτυγχάνονται σε μόλις 4,2 δλ. ενώ τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε 11 δλ., καθόλου άσχημα για ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης. 


Το νέο ηλεκτρικό Fiat Grande Panda έρχεται με ενσωματωμένο καλώδιο φόρτισης!
7 Φωτογραφίες »

Το νέο ηλεκτρικό Fiat Grande Panda έρχεται με ενσωματωμένο καλώδιο φόρτισης!

Με ενσωματωμένο ανασυρώμενο καλώδιο φόρτισης

Μία από τις καινοτόμες εφαρμογές στο ηλεκτρικό Fiat Grande Panda είναι ένα ανασυρόμενο καλώδιο φόρτισης. Το καλώδιο είναι ενσωματωμένο στο όχημα και αποθηκεύεται εργονομικά σε ειδικό χώρο που βρίσκεται πίσω από την μπροστινή μάσκα του οχήματος. Έτσι, η εμπειρία της φόρτισης του οχήματος για τον χρήστη γίνεται πιο φιλική καθώς δεν ασχολείται με την σύνδεση του καλωδίου στο όχημα, ούτε με την μετέπειτα αποθήκευσή του. Το αυτοκίνητο μπορεί να φορτιστεί στο σπίτι, με το ενσωματωμένο καλώδιο εναλλασσόμενου ρεύματος ισχύος 7kW να φορτίζει το όχημα από το 20% στο 80% σε μόλις 3 ώρες και 43 λεπτά, ενώ εναλλακτικά διατίθεται και με καλώδιο φόρτισης 11kW που χρειάζεται 2 ώρες και 55 λεπτά. Τέλος, για τους βιαστικούς, υπάρχει επιλογή το καλώδιο να είναι συνεχούς ρεύματος 100kW με το παραπάνω ποσοστό φόρτισης να επιτυγχάνεται σε 33 λεπτά.

Autotriti.gr
NISSAN