Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Οι τιμές των Alfa Romeo Tonale, Giulia και Stelvio Tributo Italiano στην Ελλάδα

Οι τιμές των Alfa Romeo Tonale, Giulia και Stelvio Tributo Italiano στην Ελλάδα

30.459 Επισκέψεις στο άρθρο (6/2/2024)

- Στην Ελλάδα η πρώτη παγκόσμια ειδική έκδοση της Alfa Romeo.
- Στα χρώματα της ιταλικής σημαίας και διχρωμία με μαύρη οροφή.
- Σπορτίφ εσωτερικό και πλούσιος εξοπλισμός.
- Βενζίνη ή diesel οι Giulia και Stelvio, βενζίνη ή Plug-in η Tonale.

Στην Ελλάδα η πρώτη παγκόσμια ειδική έκδοση της Alfa Romeo

Τις τιμές της ειδικής έκδοσης Tributo Italiano, για τις Alfa Romeo Tonale, Giulia και Stelvio ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία. Η πρώτη ειδική έκδοση που θα διατεθεί σε όλες τις αγορές, έφτασε πλέον και στη χώρα μας, προσθέτοντας μία σειρά χαρακτηριστικών τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό των τριών μοντέλων, αλλά και περισσότερο εξοπλισμό.

Στα χρώματα της ιταλικής σημαίας και διχρωμία με μαύρη οροφή

Η νέα σειρά αποτελεί την κορυφαία έκδοση εξοπλισμού για κάθε μοντέλο και διατίθεται αποκλειστικά στα χρώματα της ιταλικής σημαίας Κόκκινο, Πράσινο,  Λευκό (Rosso Alfa, Verde Montreal και Bianco Alfa), σε συνδυασμό με μαύρη οροφή. Η ιταλική σημαία κοσμεί και τα καπάκια των εξωτερικών καθρεφτών ενώ υπάρχουν πολλές ακόμα λεπτομέρειες ειδικές για την περίσταση. Το «V» του Scudetto έχει μαύρο φινίρισμα στις Giulia και Stelvio, ενώ στην Tonale είναι σε «Dark Miron». Όσο για τις ζάντες, είναι 21 ιντσών στη Stelvio, νέας σχεδίασης 19 ιντσών στην Giulia και 20 ιντσών στην Tonale. Ειδικά δε για την περίπτωση της Tonale, είναι η πρώτη φορά που σχεδόν όλα τα διακοσμητικά φιλέτα είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος και όχι μαύρα.

Σπορτίφ εσωτερικό και πλούσιος εξοπλισμός

Αντίστοιχης φιλοσοφίας είναι οι αλλαγές και στην καμπίνα των Tributo Italiano. Για την ακρίβεια, τα νέα σπορ καθίσματα έχουν μαύρες διάτρητες επενδύσεις με κόκκινες ραφές, ενώ στα εμπρός προσκέφαλα υπάρχει το logo της σειράς. Κόκκινες ραφές υπάρχουν επίσης στο ταμπλό και τις πόρτες, ενώ στην Tonale υπάρχουν νέα διακοσμητικά φιλέτα στο ταμπλό, μαζί με ατμοσφαιρικό φωτισμό και το σήμα της εταιρείας. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης των Tributo Italiano, σύμφωνα με τη μάρκα περιλαμβάνει μέχρι θερμαινόμενο τιμόνι και υψηλής απόδοσης ηχοσύστημα της Harman Kardon με 14 ηχεία. Φυσικά, πολλά είναι και τα συστήματα υποβοήθησης, που φτάνουν έως και το δεύτερο επίπεδο αυτόνομης οδήγησης, ενώ τα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό.

Βενζίνη ή diesel για Giulia και Stelvio, Βενζίνη ή Plug-in για την Tonale

Όσον αφορά την γκάμα των κινητήρων, οι Giulia και Stelvio Tributo Italianο εφοδιάζονται είτε με τον βενζινοκινητήρα 2.0 Turbo (280 ίππων) είτε τον 2.2 Turbo diesel (210 ίππων), αμφότεροι με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και τετρακίνηση Q4. Για την Tonale Tributo Italiano, υπάρχει η ήπια υβριδική επιλογή του 1,5 βενζινοκινητήρα (160 ίππους) ή το Q4 PHEV σύνολο με 280 άλογα και 80 χλμ. ηλεκτρική αυτονομία.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
OPEL